20 minuutin tehokas vatsatreeni

Kuten jossain vaiheessa kirjoittelin, meinaavat vatsalihakset jäädä salilla aina ihan viimeiseksi. Silloin väsyttää ja niiden treenaus jää puolitiehen. Nyt loman jälkeen päätin vaihtaa vatsojen pakertamisen pääosin kotitreeniksi, eli teen alla näkyvän 20 minuutin vatsatreenin kolme kertaa viikossa huolella ja keskittyen täällä himassa. Mieluiten vielä ajankohtana etten ole hitustakaan väsynyt. Tämä on nyt siis ollu lemppari treenini tämän viikon mutta tokihan ohjelmaa kannattaa vaihtaa muutaman viikon päästä etteivät lihakset pääse tottumaan. Youtube on kyllä pullollaan erilaisia kotitreenejä, joten sieltä vaan surffailemaan! 

Sen verran kuitenkin vielä tästä videotreenistä, että on muuten aika tehokas! pistää vatsan kunnolla hapoille ja itselleni ohjelmassa on ainakin sellaisia liikkeitä, joita ei olekaan tullut tehtyä aikaisemmin. Niin helposti sitä jymähtää niihin tavallisiin vatsatreeneihin, jotka toistaa sitten aina kerta toisensa jälkeen. Vaihtelu virkistää ja ainakin itselläni on joka ikinen kerta ollut lihakset kipeät tämän treenin teon jälkeen. Jos ei samana päivänä, niin ihan viimeistään seuraavana. Suosittelen testaamaan ja kertokaahan sitten miltä tuntui!? ;)

On my way

4 vastausta artikkeliin “20 minuutin tehokas vatsatreeni”

  1. Toi on muuten niin totta, että ne vatsat meinaa aina jäädä vähän puolitiehen, kun ne jättää treenin päätteeksi! Sit väsyneenä yrittää pusertaa itsestään viimesiä energioita irti. :D Joskus teen ite niin, että kun haluan treenistä tosi kuluttavan, teen aina sarjataukojen aikana vatsoja. Mutta niitä vois kyllä hyvin vääntää vaikka himassakin. Täytyy joskus kokeilla toi treeni. :)

    • Jep, kyllä! Mäkin oon itseasiassa välillä tehnyt tollai et treenien välissä mut sitten nekin pitää olla vatsoja jotka pystyy tekeen laitteiden lähellä. Jos menee sinne mattohuoneeseen mä ainakin ihan veltostun, hahah. Joo, suosittelen! On aika tiukka 20 minsaa. ;)

  2. Piti testata vatsat! Aikamoinen polte rutistusten aikana, huh! Nyt odotellaan mitä huominen tuo tullessaan. Kiitti vinkistä, aina on kiva kokeilla uusia vatsaohjelmia, jotka on todettu hyviksi. Youtuben selailuunkin saa uppoamaan vähän liikaa aikaa, jos alkaa ettimään mikä olis hyvä treeni tälle päivälle:) Insanity-treeniohjelmien vatsatreenit on kanssa supertehokkaita, jos kaipaa lisää polttavia ja hapokkaita vatsoja elämänsä ratoksi ;)

    • No eikö! ;) Tosi rankka ohjelma ainakin omasta mielestäni. Okei, kiitti vinkistä voisikin testata niitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta