Yö Hotelli Rantasipi Airportissa

Miten nukkua ihanasti lentoa edeltävä yö jos kone suuntaa ilmoille jo kukonlaulun aikaan? Maailman surkein aamuihminen otti tämänkin seikan huomioon ennen Kreetan lomaamme. Lentomme lähti jo seitsemältä aamulla Helsinki-Vantaalta mikä tarkoittaa, että kentällä tulee olla viiden aikaan. Asutaan Helsingin keskustan tuntumassa, joten mietittiin miten olisi mukavin ja vaivattomin suunnata aamulla kentälle. Jostain mieleeni muistui lapsena perheeni kanssa Rantasipi Airportissa majoituttu yö, josta oli lapsiperheen hyvin simppeli suunnata lentoa kohden. Otinkin yhteyttä Rantasipiin ja saimme sopimushinnalla lentoa edeltäväksi yöksi sviitin kyseisestä hotellista. Problem solved!

Airport Hotelli sijaitsee Vantaalla, ihan Flamingon ja Jumbon läheisyydessä ja nimensä mukaisesti sieltä on vain kolmen kilometrin matka lentokentälle. Hotelli-lentokenttä väliä kulkee hotellin järjestämä shuttlebussi, joka kuljettaa porukkaa kentälle kahdenkymmenen minuutin välein. Lisäksi ennen lentokentälle lähtöä tarjolla on runsas varhaisaamiainen aikaisin matkaaville (klo 04 eteenpäin) ja sitten hieman runsaampi aamiainen aamu kuudesta kymmeneen. Mielestäni tuo varhaisaamiainenkin oli jo niin mielettömän kattava etteipä mitään jäänyt kyllä uupumaan. Täydellä mahalla päästiin matkaamaan kentälle. ;)

Käyttöön saimme tosiaan hotellin hieman pienemmän sviitin mutta se oli juuri passeli kahdelle henkilölle. Telkkari, hotellin pehmeät lakanat, kylpyamme ja mahdollisuus saunoa hotellin yleisissä saunoissa. Itse jäin nautiskelemaan kylpyyn, kun Saku suuntasi saunomaan. Olivat itseasiassa aika hyvät ”unilääkket” tuohon iltaan, sillä olimme molemmat jo kymmenen aikaan illalla ihan naatteja. :)

Kuten jo mainitsin, lentomme aikaisuuden vuoksi ehdittiin nauttimaan hotellin varhaisaamiainen. Kattava ja herkullinen aamupalabuffetti, josta ei mielestäni puuttunut mitään oleellista. :) Mahat täytenä ja kahvin voimalla suunnattiin shutlella kentälle. Paljon parempi aloitus lomalle kuin kotona sählääminen aamuvarhain. ;)

Kiitos vielä Rantasipi Airportille miellyttävästä matkan aloituksesta!

Rantasipi Airport
Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa

Puh. 09 4157 7100* Majoitus saatu sopimushinnalla

On my way

4 vastausta artikkeliin “Yö Hotelli Rantasipi Airportissa”

  1. Hitsit, miten tuo ei tullut edes mieleen! Lähden ma aamuyöstä ja mies raasu tulee toisesta kaupungista asti heittämään mut yöllä kentälle. :D Itsepähän ehdotti.. heh.
    Eikö muuten itse kentälläkin ole joku hotellihässäkkä?

    • No ensi kerralla Camilla sitten! ;) On kyllä kätevää, kun ei tarvitse aamulla lähteä busseilemaan… Olisikohan siinä kentällä juuri Hilton?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta