Krepatussa maxihameessa

Bongasin tämän krepatun maxi-ihanuuden Roomasta jostain pienestä putiikista. Kai mä olen osittain jo syksyfiiliksissä, koska kaikki ruskan värit ovat alkaneet jälleen näyttämään todella kivoilta raikkaampien sävyjen rinnalla. Vihreää, sinapinkeltaista, ruskeaa, ehkä jopa luumua ja viininpunaista. Coccinellen syksyinen mokkalaukkukin lähti matkalta mukaan, en vaan pystynyt vastustamaan tuota ihanuutta ja varsinkin, kun mokka on alkanut viehättämään aivan kauheasti. Vielä mokkanilkkurit uupuvat! Ainut miinus on toki tuo mokan hankala ”hyvänä” pitäminen. Itse huomasin laukussani outoja mustia läikkiä jo toisena päivänä ostosta… Pitäisi varmaan ”pinnoittaa” se jollain tms.? Miten te varjelette mokkaa? Löytyykö hyviä vippaskonsteja?

Hame Rooma / Laukku Coccinelle / Toppi H&M / Sandaalit Mango

Mitäs pidätte tästä hieman syksyhtävästä asusta? :)

On my way

9 vastausta artikkeliin “Krepatussa maxihameessa”

  1. Mokkaharja, mokkakivi kosteussuojasuihke (kenkien) ja värilliset mokanhoitoaineet :)

  2. Joo sama suihke mitä kenkiin suihkutetaan, sopii erittäin hyvin laukkuihin.
    On ihana toi sun uus laukku, mutta se on tosi iso :O ite en osais kantaa noin isoa kassia aina matkassa

    • Ok, kiitokset! Eihän oo iso. :O Tossa se on vaan täynnä kamaa, eli siel on takkikin. Normaalissa käytössä kun ei ihan täys niin on ihan semmonen normi käsilaukku. Tai ainakin mulle normi, ei sen suurempi kuin vaikka Laurenin shopperinikaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta