Torstain asu ja fiiliksiä

Jee, jee viikonloppu edessä! Vaikka eipä tämä viikko ole muutenkaan kovin raskaalle tuntunut kerta säät ovat vielä näin aurinkoiset. Omaa mieltäni ainakin piristää tämä paiste ja saisikin jatkua mahdollisimman pitkälle syksyyn! Muutenkin lomalta paluu on sujunut ihan mukavasti eikä ole mitään masiksiakaan ollut havaittavissa. :) Kuten pari postausta sitten kerroin, tykkään syksystä! Syksy on täynnä pimeneviä, romanttisia iltoja jolloin voi tehdä iltakävelyjä katulamppujen valossa, sekä polttaa kynttilöitä kotona. Joidenkin mielestä syksy on kai pitkä ja ankea mutta itse taas koen tämän vuodenajan yllättävänkin nopeasti vierähtävänä. Vai mitä olette mieltä? Pahin aika on mielestäni tammikuusta eteenpäin ne talvikuukaudet, kun tuntuu, että kesä ei tule koskaan. Noh, onneksi tuonne on vielä niin pitkä aika ettei tarvitse murehtia! ;)

Tulevan viikonlopun suunnitelmat ovat täällä vielä täysin avoinna. Nyt on ollut itseasiassa jo muutama viikonloppu ilman tarkkoja suunnitelmia mikä on aika ennenkuulumatonta. Välillä tuntuu, että jokaiseen viikonloppuun on buukattu jotain ja aina pitää olla menossa. Meillä on jo jonkun aikaa ollut ajatuksena käydä Korkeasaaressa ennen syksyn tuloa. Nyt lauantaina voisi olla hyvä sauma ellei sitten toteuteta meidän plan B:tä. Tosin, en tiedä rohkenevatko eläimet näillä helteillä edes ulos koloistaan?! :D Katsotaan!

Alla muuten muutama kuva eilisestä työlookista. Tuolta mä olen näyttänyt viime viikot, aina vaan topit vaihtuvat kynähameen parina. Tykkään itseasiassa todella paljon kynähameista ja mietinkin, että olisi kiva löytää jostain tummansininenkin tuollainen siistimpi polvimittainen versio. Hakusessa on myös tummansininen jakkupuku, eli vinkkiä vaan jos sellaisen tiedätte jostain löytyvän?! ;) Zara on varmaan varteenotettava vaihtoehto… Laitan muuten viikonloppuna taas blogikirppistä pystyyn eli olkaahan kuulolla! :) Tavaraa on tosi paljon, joten koitan jaksaa kuvailla mahdollisimman monta tuotetta samaan postaukseen. 

Sandaalit Mango / Hame Zara / Toppi H&M / Laukku MK / Korvikset Glitter

Miltäs asu näyttää? :)

On my way

14 vastausta artikkeliin “Torstain asu ja fiiliksiä”

 1. Toimistoetikettiin ei kuulu pelkät topit jotka paljastaa olkapäät…. Ainakaan meillä tai muissakaan tuntemissani toimistoissa, koska noudatetaan tarkkaa bisnes pukeutumista.
  Mikä on todella tukalaa näillä helteillä mutta toki itse olen alani valinnut. :(
  Kateellinen siis vain olen, jos teillä on sallittua pukeutua noin… :)

  • Itseasiassa pidin asiaa niin itsestäänselvyytenä etten edes tajunnut siitä mainita erikseen. Toki jakku ja korkkarit vaihtuvat päälle officella. :) Nämä nyt vaan on ne joilla kuljen töistä himaan jne. kaupungilla, joten en edes huomannut mainita erikseen noista ”lisukkeista”. Meillä on kyllä täydelliset ilmastoinnit, joten jakkua pitää mielelläänkin. :)

 2. Hyvältä näyttää! Olis kiva tietää, että millaisella officella oikein oot duunissa ja vähän et mitä teet liikaa tietenkään paljastamatta :)

  • Kiitos! Olen yksityisessä yrityksessä tiimiassistenttina. Mieluisa työ, työympäristö ja työkaverit. Työhöni sisältyy myös asiakaspalvelua. Siinä kaikki mitä haluan paljastaa, mielestäni duuniasiani eivät sen enempää tänne blogiin kuulu. :)

 3. Moikka! Löysin blogiisi eilen, kun googletin detox teetä ja ihastuin heti ihan täysin! Toivon lisää gluteenittomia herkkuohjeita ja paljon paljon asukuvia! Olet mielettömän kaunis :)

  T. yksi uusi seuraaja

  • Mahtavaa, että löysit blogini! Toivottavasti jäät tosiaan seurailemaan. :)
   Ja kiitos paljon!! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta