Freesit hiukset

Käytän kuivashampoita useamman kerran viikossa ja niin, en varmaan enää pärjäisi ilman tätä keksintöä. Kun treenaa paljon ja vielä näillä helteillä, ei se kuontalo ole salilta tai lenkiltä tullessa kovin freesin näköinen. Itse en ole koskaan suosinut päivittäistä hiusten pesua, minä koitan sitkutella sen pari päivää. Onneksi on kuivashampoot ja muutama kikka, joilla pesuväliä saa pidennettyä! Ensinnäkin, ennen saatoin huitaista tukan pesun todella nopeaa, nykyään pesen ainakin puoli minuuttia päänahkaa kunnolla hieroen, lisäksi shampoon määrään kannattaa kiinnittää huomiota. Liika on aina liikaa ja tekee helposti tukasta liisteriä. Toinen juttu on hiusten pesun päätteeksi tukan huuhteleminen pää alaspäin ja kylmällä vedellä. Tuo kikka kuulemma sulkee hiussolmut ja täten tukka pysyy puhtaanan pidempään. Itse olen ainakin huomannut huikean eron viime kuukausina juuri tuon puhtaana pysymisen suhteen. Musta myös tuntuu, että kylmä loppuhuuhtelu tekee tukasta jotenkin ilmavammankin, tiedä sitten? :D

No jokatapauksessa, näiden kikkojen lisäksi turvaudun tarvittaessa kuivashampoisiin. Jostain luin taannoin ettei ihan päivittäin kannata käyttää mutta kyllä rohkeasti useamman kerran viikossa voi suihkia. Lisäksi toki kannattaa muistaa aina välillä hiusten peseminen syväpuhdistavalla, jolloin kaikki muotoilu ym. jäämät lähtevät tukasta. Olen siis esitellyt teille muutamia kertoja kuivis-lemppareitani ja aika selkeästi ne hyvät tuotteet nousevat sieltä huonompien rinnalta. Omat suosikkini ovat tähän mennessä olleet John Friedan, Goldwellin ja Herbinan kuivashampoot. Nyt niiden rinnalle tuli kyllä kertaheitolla kolmas suosikki! Sain nimittäin viime viikolla testaukseen Aussien kuivashampoita ja huhheijaa miten hyviä tuotteita. :)

Ensinnäkin tuo isompi pötilö, nimeltään Aussome Volyme antaa paitsi hyvän puhtauden fiiliksen, niin ihan huikeasti tuuheutta ja nostetta. Ekalla kerralla, kun kokeilin mietin laitoinko nyt oikeasti tukkaan kuivashampoota vai jotain tyvikohottajaa. :D Ero on kyllä aika huikea ja tarkoitan oikeasti! Ja se tuoksu, niin raikas ja hyvä. Pienempi pakkaus on sitten Mega Instant, eli tarkoitettu normaaleille tai rasvaisille hiuksille. Antaa myös ihanan raikkauden fiiliksen tugeeseen ja mikä parasta, minikokoa voi kantaa vaikka laukussa mukana. Kuivashampoita on vielä kolmaskin, eli värjätyille hiuksille tarkoitettu tuote Colour Mate, joka auttaa värin kestossa. Koska hiuksia ei tarvitse pestä niin usein, värikin pysyy paremmin. ;) Itse tosiaan tykästyin samantien näihin ja ehdottomasti jatkossakin tulen hankkimaan etenkin tuota omaa suosikkiani Aussome Volymea. 

Kuten Aussiet yleensäkin, ne on tehty juuri meille kuluttajille sopiviksi myös hintojen suhteen. 150 ml kuivashampoon suositushinta on 12,95 €. Kaikki Aussien Miracle Dry Shampoot tulevat myyntiin Anttilaan, Sokokseen ja Stockmannille syyskuun alusta lähtien. Suosittelen testaamaan! 

* Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi

On my way

2 vastausta artikkeliin “Freesit hiukset”

  1. Pitääkin kokeilla tota volume-kuivashampoota! Mäkään en pärjää ilman kuivashampoita ja tykkään aussien tuotteista paljon, joten odotukset on korkealla :)

    • Kannattaa! Odotukset kannattaakin pitää korkealla mutta voin taata, että pidät noista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta