Sisustuskuumetta pukkaa

Kuten taannoiseen faktapostaukseen kirjoitin, on mulla viime aikoina ollut kunnon sisustuskuume päällä. Aina säännöllisin väliajoin näitä iskee ja nyt se iski kyllä sitten ihan kunnolla! Meillä on pitkään ollut pientä tilanpuutetta, kun kaksi ihmistä asuu yksiössä ei oikeasti ole varaa keräillä mitään turhaa nurkkiin. Itse pidän minimalistisesta sisustuksestakin, eli hyvin vähän kaikkea koristetta sun muuta. Mitä kliinisempää, sen parempi. :) Jotta säilytystilaa saataisiin hieman lisää, juurikin siis kaikille tärkeille papereille sun muille materiaaleille tilasin muutama viikko sitten Kodinykkösestä hyvin pelkistetyn korkeamman senkin/lipaston joka tulee toimimaan samalla tv-tasona. Lipasto saapuu tänään, joten pitääkin ottaa sitten päivitettyjä ”kotikuvia”, kun sen saa koottua. :) 

Nuorempana makuuni oli tumma puu ja sellainen hieman synkempi sävytteinen sisustus. Nykyään taas olen alkanut pitämään ihan kauheasti valkoisesta ja pyrinkin ostamaan kaiken sisustuselementin tuossa värissä. Meillähän on tummanruskeat laminaattilattiat ja keittiönkin puutasot ovat tummaa puuta. Itse en pidä noista tummista sävyistä nykyään enää yhtään, pienentää kämppää ihan valtavasti! Onneksi kuitenkin sisustuksella pystyy vaikuttamaan ja juuri se tilaamani senkki onkin valkoinen, lamput ovat valkoisia ja mielessä pyörii vielä valkoinen minipöytäkin parilla tuolilla. Lisäksi olen miettinyt suurta valkoista peiliä, tai peiliä jossa on paksut valkoiset puuraamit. Olisi niin upea! Toinen elementti, josta pidän hirveästi on erilaiset puukorit, tai punoskorit. Aivan ihania ja jos isompi asunto olisi niin niitä löytyisi kyllä ehdottomasti useampia! 

Meillähän on tällä hetkellä käyttämättömänä seisova parvikin asunnossa, joka tullaan tosiaan purkamaan tulevan putkirempan yhteydessä. Itse en pitänyt parvella nukkumisesta ollenkaan. Ilma on tuolla katon rajassa niin tajuttoman huono, kylmillä säillä aivan liian kylmä ja kuumilla taas tuntuu, että happi loppuu. Ymmärrän sen kätevyyden yksiöissä mutta niin, varmaan aikatavalla makuasioita kuka siellä nukkumisesta pitää ja kuka ei… Mä uskon, että meidän keittiö näyttää paljon avarammalle, kun se parvi irroitetaan siitä yläpuolelta ja tilalle tulee vaan korkea katto ylöspäin. Jos joku nyt haluaa kurkata miltä se kotimme tosiaan näyttää, tai näytti viime joulun aikaan niin tässä kodista useampia kuvia. Toki siellä on muutoksia tapahtunut tänä aikana mutta sen perus ”rakenteen” voi nähdä näistä kuvista. :) Kun tämän syksyn hankinnat on saatu valmiiksi pitääkin tehdä uutta kotipostausta.

Alla vähän fiilistelykuvia sisustuksesta joka on eniten makuuni. Paljon valkoista ja elementteinä sitä puuta. Alimpien kuvien sisustus on ehkä hieman liian tukkoista mutta se valkoinen fiilis on noissa se mistä diggaan. 

Onko muilla havaittavissa sisustuskuumetta näin syksyn tullen? :)

* Kuvat ikea.fi ja asko.fi

On my way

4 vastausta artikkeliin “Sisustuskuumetta pukkaa”

  1. Pakko kyllä sanoa,että kävin kurkkimassa ton edellisen asuntopostauksen ja haluaisin just ton kokosen asunnon! :D

    Asun tällä hetkellä yksin 62 neliössä ja koska tilaa on, niin myös sitä sälää on kertynyt.. Huomasin muuten kans,että aiemmin valitsin sisustukseen tummia värejä, mutta nykyään suosin vaan vaaleita ja sen kunniaks oonkin sitten maalaillu huonekaluja tummista vaaleiks :)

    • Okei, no ymmärrän et yksin asuvalle turhan suuri. :/ Mä taas olen alkanut haaveilemaan suuremmasta. :) Ja hei, eipäs olekaan tullut maalaus mieleen, mikä idea! :)) Meil on meinaan sellai pöytä jonka haluisin valkoseks.

  2. Hei,

    teillä kodikas asunto, ei liian laitettu. Tykkään! pieneenkin tilaan saa järjestelemällä ja suunnittelemalla lisää tilan tuntua, ja valkoinen väri ”suurentaa” tiloja ehdottomasti, ja on muutenkin klassinen ja ajaton valinta. Onko teidän oma vai vuokrakämppä?

    • No kiitos! :) Saa nähdä onko tän mun sisustusbuumin jälkeen kuin laitettu ;) Ja joo, ehottomasti! Tää on perhepiirin asunto et sillai saa aika vapaasti laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta