Kahdeksan huulipunasuosikkia

Ajattelin esitellä teille mun tämän hetken kahdeksan suosikki huulipunaa. Olen vähentänyt huulirasvojen ja huulirasvapunien käyttöä, sekä ihan huomaamattaan siirtynyt huulipunien suosimiseen myös arjessa. Tavallisesti rajaan huulet aina mutta tämän postauksen kuvat napsin ilman rajauksia, se oli jotenkin helpompaa ja ajattelin etteivät rajaukset sitten vaankaan hämää punien omia sävyjä.

Ehdottomia lemppareitani kaikista ovat vaaleanpunaisen, nuden ja ruskehtavan sävyt. Hyvänä kakkosena tulevat kuitenkin koralliset punat, aivan ihania! On muuten aika jännä miten paljon sitä saa huomiota jos rohkenee korallia huulille punata. ;) Useampi ihminen kehuu punaa päivän aikana ja yksi kiva sivuvaikutuskin sillä on, nimittäin hampaat näyttävät valkoisemmille! Helppo hampaidenvalkaisu-kikka. :D 

Mutta sitten itse huulipuniin! Ensimmäinen nelikko on tuollainen hieman ”räväkämpi” setti, vaikkakin aika saman tyylisiä sävyjä useampi. Kuten aikaisemmin mainitsin, suosikkisävyni vaan tähdittävät tätä arsenaalia. ;)

1. Maybelline Color Sensational, sävy 900 Pink Pop. 
Tässä punassa on hieman hoitavuutta, eli ei ihan matta mutta ei liian rasvainenkaan.
2. Color Sensational, sävy 910 Shocking Coral. Ja sama pätee tähänkin, ihana koostumus!
3. GOSH Velvet Touch Lipstick, sävy 153 Flirty Orange.
Hieman rasvaisempi ja pehmeämpi koralli verrattuna seuraavaan melkein vastaavaan. Tämä puna vaatii huultenrajauksen.
4. Make Up Store, sävy Dare Matt. 
Ja tämä tosiaan ihan täydellinen matta ja mikä pysyvyys! Huippu puna ja keikkunut meikkipussissa jo useamman vuoden. 
Ja sitten niitä nudeja, ihan lemppareitani! Tämä nelikko on siis se joka kulkee meikkipussukassa messissä joka ikinen päivä. :) 
5. LilyLolo, sävy Love Affair. 
Hyvin pehmeä ja samettinen huulipuna, tämäkin melkein vaatimalla vaatii rajaukset.
6. Rouge Dior Nude, sävy 169 Grège. 
Paras koostumus näistä nudepunista ja pysyykin todella hyvin! Saman merkin muitakin sävyjä ajattelin ostaa, sen verran laadukas tuote. 
7. Lancôme L`absolu Nu, sävy 202.
Ja tässä myös erinomainen koostumus. Todella hyvä arkipuna, neutraali ja pysyy hyvin huulilla. 
8. Dior Rouge in love, sävy 232M. 
Tässä punassa on enemmän kiiltoa kuin noissa ylemmissä nudeissa. Antaa siis hieman valoa heijastavn pinnan huulille ja pysyy hyvin!
Löytyykö tuttuja suosikkeja? :) 
Niin ja jos joku huulipuna jäi askarruttamaan niin saa kysellä! 


On my way

7 vastausta artikkeliin “Kahdeksan huulipunasuosikkia”

 1. Upeita sävyjä! Tuo GOSHin Flirty Orange saa sun kasvot oikein kunnolla sädehtimään :) Mäkin suosin huulilla pääasiassa nudea, vaikka kesällä tykkään myös pirteästä pinkistä ja pehmeän persikkaisista sävyistä. Syksyllä siirryn käyttämään melkeinpä pelkästään nuden ja pehmeän roosan sävyisiä huulipunia. Talvella pinkki palaa taas kuvioihin, kun raikas talvimeikki iskee :)

  Ms / Beauty Highlights

  • Joo se on kyllä ihana vaikkakin samaa mieltä, nude on niin… Nude. Helppo arjessa. :)

 2. en omista vielä yhtäkään punaa, mutta haluaisin jonkun suht neutraalin nudepunan ostaa itselleni arkikäyttöön :) osaisitko suositella minkälaista tai merkkistä punaa ensipunaksi? ja tosiaan ensimmäinen punani, enkä tiedä että miten luonnolliselta se punan käyttö alkaa tuntumaan joten en tahtoisi aivan älyttömiä summia käyttää punaan, kun en tiedä tunnenko punan käyttöä ”omaksi jutukseni” :D toivottavasti ymmärsit mitä ajan takaa ja osaisit antaa vinkkejä hinta-laatu suhteeltaan hyvään punaan :)

  • Moikka! Ymmärrän. :) No Lumenen Natur Code-sarjassa on hyviä nudeja joista itse myöskin pitänyt. Jos niitä kävisit kokeilemassa? :) Myös Hydracolourin huulipunarasvat ovat mietoja ja varmasti toimisivat sinulle. Niitä saa Stockkalta.

 3. Korallin värinen näytti parhaimmalta! :) Oletko muuten ottanut täytettä huuliin? Kuvista punat tuli esiin hyvin, mutta kasvokuvat huonolaatuisia :(

  • Tarkoitus olikin tarkentaa huuliin ja jättää kasvot utuisemmaksi. Järkkärillä tarkennuspiste toimii niin. :) Varsinkin, kun ite olen kuvat napannut. Ja joo, se korallinon ihana!! ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta