Vaaleaakin vaaleampi nude

Tykkäättekö te todella vaaleasta nudesta? Sellaisesta joka tekee huulista kuin puuteroidut? Mä olen pitkään karttanut ihan vaaleita nuden sävyjä ja suosilla pitäytynyt siellä rusehtavassa ja roosassa. Kappas vaan, eilen siistiessäni jotain vanhaa meikkipussukkaa löysin sieltä hyvin vaalean MAC:in nudepunan. Koostumus on tässä todella matta ja sävyn nimi on ”Satin”. Huvikseen testasin huulipunaa ja totesin etteipä se niin paha olekaan. Mulle tulee jotenkin näin vaaleasta mieleen teiniajat, tai sellaiset meikkivoidehuulet ja paksu pakkeli naamalla. :D No nyt ollaan 2010-luvulla, joten ehkei kukaan katso näin vaaleita nudehuulia kieroon?! ;) Tämä löysi nyt siis kyllä tiensä mun meikkipussukkaan ja katsotaan kuinka usein sävyä tullaan huulillani näkemään. Saleen tästä tulee joku ihan lemppari! Onko tää hit or miss? Yes or no?

On my way

2 vastausta artikkeliin “Vaaleaakin vaaleampi nude”

  1. Nudehuulet on ihanat! Itselläni on aina. Mulle ei oikein sovi muut värit ja rakkaus vaaleisiin huuliin on säilynyt aina teiniajoilta tähän päivään. Nyt olen siis 27 vuotta ja onneksi silloin teininä mulla ei ollut niitä pakkelihuulia, mitä paljon näkyi. :D

    • Juu, täällä tosiaan hieman vierastettu mutta nyt ehkä alan käyttämään enemmän! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta