Suoristus Cloud Nine -muotoiluraudalla

Käytän todella vähän muotoilurautaa, fööniä, kihartimia jne. Oikeastaan vain ja ainoastaan silloin, kun olen menossa johonkin tärkeään kuten vaikka ulkoilemaan, johonkin juhlaan tai muuhun. Tosin nämä ennen-ja jälkeen kuvat nähtyäni saatan muuttaa tapani. :D Mun hiukset näyttävät siis luonnostaan harjauksen jälkeenkin tuollaiselle hieman takkuiselle ja sekaiselle. Hiuslaatuni on myös hyvin oikukas, eli kiharan ja suoran pysymisessä on ongelmia vaikka olisi kuinka hyvät tuotteet käytössä. Ja auta armias jos sää on yhtään kosteanpuoleinen… Muotoilutulos pysyy ehkä viisi minuuttia kunnes hiukset lässähtävät.

Olen omistanut elämäni aikana useamman suoristus/muotoiluraudan ja useimpien kohdalla joutunut toteamaan etteivät toimi hiuksiini. Joskus mulla oli sellainen aivan karsea pinkki rauta, jonka levyjen välissä hius vaan rätisi puhumattakaan siitä, että lopputulos olisi ollut silkkinen kiiltotugee. Hahah, onneksi muotoiluraudoissa on tapahtunut hurja kehitys! ;) Kesäkuun alussa sain viestiä olisinko kiinnostunut testaamaan Cloud Nine -merkin muotoilurautaa, joka on suosittu rauta myös ammattilaispiireissä. Laadukkaalla raudalla saa loihdittua silkkisen suoran tukan tai vaikka kivat lainekiharat. Se merkittävin ero muihin suoristusrautoihin nähden on se, että C9:ssä saa säädeltyä raudan lämpötilaa. Esimerkiksi itse suoristan hiukseni suosilla kuumemmassa 195 -asteessa, jolloin hiukset oikeasti suoristuvat ja pysyvät suorina. Raudassa on kätevää myös se, että se lämpenee ihan muutamassa sekunnissa ja jos suoristuksen jälkeen laitat sen pöydälle, masina sammuu itsestään hetkisen kuluttua. Lisäksi raudan koko ja muotoilu on kuin tehty ihan vaikka käsilaukussa mukana kulkevaksi. Kevyt ja pienikokoinen. 

Tein pienen kuvatutorialin hiusten suoristusoperaatiosta C9-raudalla. Näistä ihan ensimmäisistä kuvista näette hiukseni luonnontilassa ilman mitään aineita. Edes lakkaa ei ole käytetty ja noh, vähän pörröiseltähän ne näyttää. Ja kaikille epäilijöille, toi ihme kasari tukkahyppyrikin tulee mulle ihan luonnostaan jos kampaan hiukset märkänä taakse päin, tai vaikka menen nukkumaan kosteilla hiuksilla. :)

Seuraavaksi suihkin hiuksiin kauttaaltaan Cutrinin lämpösuojaa, joka on tehty juurikin suojaamaan hiuksia raudan kuumuudelta. Mielestäni yksi parhaista tuotteista tähän puuhaan! 
Muotoilun päätteeksi suin hiuksiin Cutrinin Arctic Berry Drops -kiiltoseerumia, jolla saa tukkaan aivan ihanan kiillon. Btw, itselleni toimii kymmenen kertaa paremmin seerumit kuin öljyt! Olen tehnyt havainnon nyt pidemmällä aikavälillä ja suosittelen teitä muitakin, joiden hiuksia öljyt rasvoittavat testaamaan seerumeita. Hyvä vaihtoehto saada hiukseen kiiltoa ja samalla hoitoa! :)
Ja sitten vaan suoristamaan. Käyn hiukset yleensä läpi harjan kanssa, tällöin suoristus onnistuu mielestäni parhaiten. Oma hiukseni on sellainen, että takkuja saattaa olla siellä täällä, jolloin ne on hyvä käydä harja edellä.
Ja zadaa, lopputulos näyttää tältä! Pakko muuten mainita, että tällä raudalla suoristus pysyy hyvinkin sen pari päivää seuraavaan pesuun saakka. Toki hyvillä tuotteillakin on osansa pysyvyyteen mutta sanoisin myös liputtavani aika pitkälle tämän hyvän raudan puolesta! 
Mitä muotoilurautaa te suositte? Onko monella kokemusta juuri tästä C9-raudasta?


* Rauta ja tuotteet saatu blogin kautta
On my way

10 vastausta artikkeliin “Suoristus Cloud Nine -muotoiluraudalla”

  1. Mun mielestä sun hiukset ilman käsittelyä on aivan ihanat. <3 :) Mulla on taas ihan piikkisuorat hiukset ja nimenomaan haluisin vähän laineilla olevat hiukset. Mutta eikö se mene juuri näin; suorahiuksiset haluaa kiharat ja kiharahiuksiset suorat. ;)

    • No näinhän se menee, tosin tavallaan diggaan tästä tugeeni ”välimaastostakin”. On kuohkeat laittamattakin. ;)

  2. Ostin viime talvena cloud9 raudan luettuani siitä niin paljon hyvää ja kyllä kannatti, tykkään todella paljon. :)

  3. Sinä kaunis nainen! nyt heität nuo kamalat farkut nurkkaan, ja samoin tuon edellisessä postauksessa olevan pitkän beigen takin…ei millään pahalla, mutta ei nuo pue ketään=) tuolla kropalla ja kasvoilla kun mahdollisuudet ovat rajattomat. Tämä on vain minun mielipiteeni.
    Kivaa viikonloppua!

    • Eiköhän jokainen saa pukeutua miten tykkää ja poseerata sillä ilmeellä kuin haluaa. :D Mä diggaan pukeutua just näin ja en tarvii siihen mitään ohjeistusta.

  4. Vähän jäljessä olen, mutta mistä sait suoristusraudan koska olen pitkään jo aikonut ostaa kyseisen suoristusraudan ja miettinyt luotettavaa paikkaa mistä hommata sen. Olisin kiitollinen jos vastaisit vaikka tämä onkin vanha postaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta