Kun ei löydy sanoja

Koitin kirjoittaa jotain näiden muutama päivä sitten napsittujen asukuvien sekaan. Ei oikein löydy sanoja. Kaikki höpinä asusta tai muusta hömpästä tuntuu nyt niin turhalle. Lähipiirissäni tapahtui eilen suuri menetys joka koskettaa itseäni myös hyvin paljon, sydän itkee ja on surullinen. Elämällä on oudot tarkoituksensa, välillä niitä on vaikea ymmärtää saatika hyväksyä. 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kun ei löydy sanoja”

  1. Lämmin osanottoni läheisen poismenosta. Muista, että kriisiaikana tärkeintä on oma ja läheisten jaksaminen, kyllä me lukijat ymmärretään, jos ei jaksa sellaisena aikana postailla niin aktiivisesti! Toisaalta ymmärrän senkin tosi hyvin, että asupostaukset ja muu ”hömppä” voi toimia hyvänä ”elämässä kiinni pysymisenä”, hetkellisenä hengähdyksenä pahaan oloon ja suruun, vaikka ne ei tietenkään sitä surua vie pois. Voimia, lämpöä ja rakkautta surun aikaan sinulle ja läheisillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta