Sunnuntain asutoive

Syksy tulee kovaa kyytiä mutta eipä haittaa. Itse diggaan kovastikin syksypukeutumisesta paitsi villaisia neuleita inhoan, etenkin kaikkia angoraisia hiukset sähköistäviä meininkejä. Colleget ovat paljon mukavampia. Lisäksi rakastan syksyssä kaikenlaisia ihania syksytakkeja, musta nahkatakki on itselläni nyt hankintalistalla. Olisi kiva löytää jokin kohtuuhintainen rotsi ja mieluiten biker-mallinen. No sitten niitä nilkkureita ja erilaisia farkkuja, pipoja, hattuja jne. Syksypukeutuminen on yksinkertaisesti ihanaa! Tänään mennään kuitenkin vielä suhteellisen keveällä puetilla, lähdetään kohta Ravintolapäivään kiertelemään ja moikkaamaan siskon raakakakku-puljua. :) Päälle haluaisin pukea jotain alla olevan kollaasin kaltaista, sekoituksen kesää ja alkusyksyä. PS. Nellyllä on meneillään New Season Blow out-kampanja, eli tuotteita jopa -70 % alennuksella. 
Valikoimassa myös kivoja juttuja syksyyn! :) Kampanjaan pääset *TÄSTÄ.
Ihanaa sunnuntaita kaikille, nauttikaahan auringosta! :)


* Mainoslinkkejä / Adlinks
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta