Eilisen asu ja maanantain fiiliksiä

Uusi viikko ja uudet kujeet. Kuulemma tällä viikolla saadaan vettä niskaan koko menneen kesän edestä, jes! Alkaneella viikolla olisi suunnitelmissa lounastaa ystävien kanssa, käydä Ikeassa hakemassa muutamia juttuja kotiin, postailla Babylisin ”ihmekihartimesta” josta lupasin videopostausta jo kesän alussa (hups!), leipoa raakakakku, treenata mahdollisimman intensiivisesti 3 x sali ja 2x 10 km lenkki -meiningillä, viedä teidän kirppisostoksia postiin, siivota miehen vaatekaappi (taas, ikuisuusprokkis!) ja viikonlopulle isketään ainakin brunssi! On siis jonkun verran tekemistä luvassa mutta kuitenkin suhteellisen iisi viikko ihan tarkoituksellisesti. Mennyt viikonloppu vei jonkun verran energiaa ja tulee viemään meidän huushollissa vielä jonkun aikaa… Ja mitä olen oppinut, itselleen pitää antaa lepoaikaa. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Arvatkaa muuten minkä pistin merkille tänään? Kun eilen nukahdin about 23.30, eli nukuin 30 minuuttia enemmän kuin normaalisti viime aikoina, olin huomattavasti virkeämpi herätessäni. Miettikään, yksi puolituntinen!! Se saattaa oikeasti olla se ratkaiseva palanen omaan jaksamiseen. Suosittelen siis testaamaan jos tuntuu, että väsymys painaa vaikka vitskuja vetääkin! Mikäs fiilis teillä on alkavan viikon suhteen, energinen vai vähemmän energinen? :)

Alla eilisen Ravintolapäivän asuvalinta.

Sandaalit Mango / Farkut Dr. Denim (*vastaavat) / Toppi H&M / Liivi New Yorker / Laukku Coccinelle / Aurinkolasit Ray-Ban *täältä

Mitäs pidätte asuvalinnasta? :) 
Itse olen aivan rakastunut tuohon ”Kontula-liiviin”, kuten mieheni sen nimesi. :D

* Mainoslinkkejä / adlinks
On my way

4 vastausta artikkeliin “Eilisen asu ja maanantain fiiliksiä”

  1. Ihan täydellinen asu, olet kaunis! <3 itsellä myös viikonloppu painaa, mutta muutaman pitkän työvuoron jälkeen sitä maataankin kossin auribgon alla.. Ahh pääsee näitä suomen sateita karkuun. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta