Sadepäivän löytö

Sadepäivä teki tepposensa ja eksyin surffailemaan, minnekäs muuallekaan kuin verkkokauppoihin. Ihan vaan kurkkimaan syksyn tarjontaa ja mitä uutta minnekin on saapunut. Yksi juttu kolahti ylitse muiden ja kovasti kolahtikin… Eikä ole yhtään yllätys, että kyseessä on laukku. :) Tämä ihanuus on Coccinellen söpö minilaukku, aivan ihana! Olen jo pidempään katsellut tuollaista vähän pienempää keilalaukun tyylistä kassia ja tämä on ihan täys kymppi. Ja yllättäen Booztilla enää ”muutama jäljellä”. Tekisi niin mieli tilata!! Tuo burgundy olisi niin raikas syyssävy mutta musta taas käytännöllisempi. Kumpaan te satsaisitte? Tai miltä laukku ylipäänsä näyttää silmäänne?

Hmm. Musta, eipäs kuin burgundy?

* Mainoslinkkejä/addlinks
On my way

8 vastausta artikkeliin “Sadepäivän löytö”

    • No itseasiassa pakko korjata, että kaksi viimeisintä ovat olleet muita kuin mustia. ;)

  1. Malli on tosi kiva. Itse ottaisin burgundyn. Värinä se on kuitenkin tosi klassinen ja menee ihan yhtä monta vuotta kuin mustakin.
    Mustat kengät ja laukut näyttää enemmän ja vähemmän möhkäleiltä. Moni ostaa vaan mustaa, koska ajattelee sen sopivan kaikkien kanssa. Minun suosikkikengät on tummansinistä kiiltonahkaa ja ne vasta sopiikin kaikkien kanssa. Kun tepastelin ne uusina jalassani esitellen niitä kaverilleni, hän kysyi: ostitko myös pienemmät jalat?

    • Niin, mulle vaan tuppaa aina keväisin tulemaan tuo burgundyällötys, mutta kai sen voi sitten taas pistää kaappiin venailemaan seuraavaa syksyä. ;) Mutta rohkeaahan se on ostaa muuta kuin mustaa. Katsotaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta