Vita Liberata for face

Tarkalleen ottaen juhannuksesta lähtien täällä on menty ilman itseruskettavia ja itseasiassa kesä toikin vähän väriä pintaan, joten tosiaan tarviskaan ei ole ollut käytölle. Nyt alkaa pikkuhiljaa kuitenkin iho kalpenemaan ja itse ainakin olen ottanut ”tehoaseet” käyttöön. Sen huomaa aika hyvin meikkaamisessa, keskikesällä esim. reissujemme jälkeen en voinut käyttää enää samaa meikkivoidetta ja puuterikin sai silmänaluset näyttämään lähinnä pandakarhulta. Nyt on taas tilanne jo aivan eri, aurinkopuuteria joutuu sutimaan entistä enemmän ja kaikki ns. ihon virheet näkyvät helpommin. Oma käsitykseni päivetyksestä on muuttunut aika paljon vuosien saatossa mutta silti edelleenkin käytän syksyt, talvet ja keväät itseruskettavaa. Se, kuinka paljon rusketusta käyttää on taas seikka erikseen. Nykyään mennään kevyellä ja sillä luonnollisella päivetyksellä. Jotta tuollaisen saa aikaiseksi tulee käytössä olla hyvät tuotteet.

Viime keväänä (vai oliko se kesän alussa?) kirjoitin teille ensimmäisen *Vita Liberatani hankkimisesta. Olin kuullut todella paljon positiivista palautetta kyseisestä merkistä ja siksipä uskaltauduinkin testaamaan uutta tuotetta. Kasvoista oli helppo lähteä liikkeelle, joten ostin kokeiluun ”*Rich Face” ruskettajan. Geelimäinen voide on ruskeaa jo itsessään, joten se antaa kasvoille jo levitysvaiheessa pienen sävyn mikä on mielestäni todella hyvä juttu! Ja noh, tähänhän minä tykästyin, siitä lähtien kyseinen tuote on ollut ykkös kasvoruskettajani ja se toimii. Laitan voidetta joko illalla yöksi kasvoille tai sitten vastaavasti aamulla meikkipohjan alle. Tuokin on itseasiassa aika hyvä kikkakolmonen, nimittäin rusketus syvenee kasvoilla päivän aikana ihan mukavasti. Eikä muuten mene meikki railoille, kuten monien itseruskettavien kanssa menee. Itseruskettavaa suositellaan käytettäväksi 1-3 peräkkäisenä päivänä, kunnes haluttu sävy on saavutettu. 

Joku aika sitten sain blogin kautta testattavaksi myös sarjan toisen kasvojen ruskettajan. Kyseessä on siis ”*Deep For Face” -geelivoide, joka puolestaan on väritön voide. Tämä ei ole niin ”tuju” ruskettava tuohon Rich Faceen verrattuna. Esim. alimmasta kuvasta voi nähdä kuinka kävi, kun molemmat ruskettajat olivat kämmenelläni muutaman minuutin ajan. Toisesta jäi selkeä väriläikkä ja toisesta ei. :) Deep For Facea suositellaan käytettäväksi niin useana peräkkäisenä päivänä, että haluttu tulos on saavutettu. Sitten voi taas pitää taukoa. Molemmissa Vita Liberatan ruskettavissa on kasvoille kosteuttavia aineosia ja ne on suunniteltu juurikin kasvojen herkälle ja ohuemmalle iholle. Siispä huoletta voi käyttää vaikka lähes päivittäin! :)

No jos multa nyt sitten kysytään kumpi on parempi tai kummasta pidän enemmän, vastaus on omalla kohdallani aika fifty fifty. Molemmat tuntuvat iholla hyvälle, eivät haise ja tuovat kasvoille kauniin päivetyksen. Valitsisin kuitenkin ehkä ennemmin tuon vaalean voiteen yökäyttöön ja tummemman päiväkäyttöön. Kai se on jotenkin oman päänsisäistä mutta musta on kivempi mennä nukkumaan tuollaisella värittömällä voiteella vaikkei tuo tummempi tyynyliinaa sotkekaan. Vaalea voide tuntuu ehkä ”hoitavammalle”. :D Ja tietty jos olet luonnostasi todella vaaleahipiäinen, valitsisin ennemmin vaaleamman asteittain päivettävän. Tummemmille sitten sopii paremmin taas tuo tumma voide. Molemmat ovat mielestäni kuitenkin todella hyviä tuotteita ja lämpimästi suosittelenkin testaamaan jos kaapista uupuu hyvä kasvojen itseruskettava! Mites, onko täällä monia Vita Liberataan ikihyvinksi hurahtaneita? :)


* Mainoslinkkejä/addlinks 

On my way

7 vastausta artikkeliin “Vita Liberata for face”

  1. Etenkin mousset ovat hyviä tuotteita vartalolle, mutta kaipaisin edelleen jotain geeliä jolla saisi jo ekalla käyttökerralla tarpeeksi tumman rusketuksen kasvoille! Tota asteittain päivettävää olen käyttänyt muutaman kerran viikonkin putkeen joka ilta, mutta silti ei ole tullut ”näkyvää” rusketusta :( tietysti pientä päivetystä, mutta näin kesällä on itselläkin pohjalla rusketusta enkä ole juuri huomannut eroa ihonvärissäni..

    • Ymmärrän mitä meinaat! Itselläni oli joskus ajat sitten diorin itseruskettavaa kasvovettä josta tuli väri samantien. Käys kysymässä Diorilta! :) Mun mielestä tästä tummemmasta Liberatasta tulee väri tosi nopsaa, ainakin omaan kasvojeni ihoon. Tuo vaaleampi on huomattavasti kevyempi.

    • Kiitos vinkistä!:) täytyykin käydä kysymässä tuota Dioria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta