Neulepäivä

Eilen kaivoin mun ”nahkahousut” kaapista, ne lienevät jonkunlainen merkki alkaneesta syksystä. Myös UFF:ista keväällä bongaamani neule ajoi viileänä päivänä asiansa. Tuntui hassulle muuten pukea ylleen pitkästä aikaa tennarit, jo todella pitkään saanut kulkea ihan sandaaleissa tai baltsuissa, joten Air Maxitkin ihan unohtuneet kaapin perukoille. Olen viime aikoina kiertänyt kaupat hyvin kaukaa ja vaateostoksia ei ole tullut hetkeen tehtyä. Jätin sen toissapäiväisen laukunkin vielä ”ehkä”-listalle… Välillä on kiva shoppailla mutta on se rahan säästäminenkin mukavaa. Nyt on ollut ns. kuivempi kausi omien ostosten saralla ja ne hankinnat, joita on tehty on tehty kotiimme. Uusi lipasto ja muhkea 180×200 jenkkisänky kotiutuivat meille viime viikolla. Pesän rakennusinto on siis edelleen tallella! ;) Tänään suunnataan ystäväni kanssa Ikeaan ja ainakin muutamia välttämättömyyksiä sieltä tulee mukaan napattua. Sitä kotipostausta on tulossa kunhan saan kaiken mallilleen. :) 

Alla muutama kuva siitä eilisen asusta. Mitäs pidätte? 

Kengät Nike / Housut H&M / Neule UFF / Laukku Coccinelle / Kello MK / Sormus Sari Isosomppi Design *saatu

Oikein ihanaa torstaita, enää muutama hassu päivä ja on taas viikonloppu!

On my way

5 vastausta artikkeliin “Neulepäivä”

  1. Nuo nahkahousut istuu sulle nii-in hyvin! Näytät hyvältä! Mukavaa syksyn alkua :)

  2. Kaunis ja ihanan sävyinen huulipuna (tai kiilto) :)

    – Veera (Merenhelmi)

    • Kiitos paljon! :) Juu, Lumenen huulipunia. Toi on kyllä ihana sävy, syksyinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta