Brunssipäivä

Viikonloppu alkaa olemaan taas lopuillaan, toivottavasti teillä on ollut nautinnolliset pari päivää! :) Täällä on niin lepäilty, kuin touhuttukin kaikkea. Perjantaina tuli extempore VIP -kutsut Cheekin keikalle ja sitä ennen nauttimaan vielä kattava illallinen Töölönlahden rantaan. Vaikkei meistä kumpikaan mikään Cheek -fani ole, eihän tuollaisesta kutsusta viitsinyt kieltäytyä. Oli hauska ilta mutta kotona oltiin kyllä jo yhdentoista pintaan ja alkoholiannoksetkin jäivät niin minimaalisiksi, että krapuloista ei ole onneksi kärsitty! ;) Oliko moni teistä keikalla ja mitä piditte?

Lauantaina aamupäivällä suunnattiin Primulaan brunssille. Oikeasti valehtelematta viime brunssi kerrastani lienee jo puolisen vuotta! Ihan liikaa… Olikin super kiva käydä pitkästä aikaa Primulassa ja edelleenkin heidän brunssinsa toimii. Tokikaan tarjolla ei ole esim. Fazerin brunssin kaltaista arsenaalia mutta herkullisia kotoisia juttuja ja ainakin omaan makuuni oli juuri sopivasti kaikkea. Hintaa brunssilla on 19 euroa. Vatsat täytenä jatkettiinkin kaupungille kiertelemään. Miehelle etsittiin puku ensi viikonlopun hautajaisiin ja minähän löysin taas kotiin kaikkea pientä kivaa. Jännä muuten, kun mun ei tee nyt edes mieli shoppailla vaatteita vaan tsiigailen kokoajan kaikkea tarpeellista meidän asuntoon. :D No ehkä tää menee kohta ohitse, kun kaikki tarpeellinen on hankittu?!  Tai sitten se sisustaminen on vaan ikuisuusprokkis meille naisille…? ;) Muuten lauantai -ilta sitten vierähtikin rennoissa tunnelmissa, ukkonen pauhasi ja katseltiin leffaa kynttilöiden valossa. Siihen kylkeen pientä naposteltavaa ja muhkeat peitot korville. Mä vaan niin rakastan koti -iltoja!

Kengät Nike / Farkut Dr. Denim / Neule Zara / Laukku Coccinelle / Takki Vero Moda

Äsken tultiin salilta, seuraavaksi pyöräytän raakakakun ja sämpylät, sekä illemmalla dinneriä siskon ja hänen miehensä kanssa. Aika toiminnallinen viikonloppu ja voisin sanoa, että paljon on saatu aikaan! :)

Nauttikaahan sunnuntaista! 

On my way

6 vastausta artikkeliin “Brunssipäivä”

  1. Mistä tuo pitkä neuleen alla oleva toppi/mekko on hankittu? Näyttää kivalta, ja ehkä sellaiselta, joka mulla on just etsinnässä… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta