Sunnuntain herkku: Mandariini-suklaa raakakakku
Eilen vieteltiin aikaa siskon ja hänen mieystävänsä kanssa, ensin käytiin vetämässä ”kevyet” Weeruskan pizzat ja jälkkärikaffeille istuuduttiin meille. Olin leiponut meitä varten jälleen raakakakun, tällä kertaa vähän raikkaamman version eli mandariini-suklaa täytteisen. Olen kait sitten auttamattoman hurahtanut näihin kakkuihin ja niiden tekemiseen, intoa piisaa! Reseptin haluan tietysti jakaa täällä teille, jotta voitte halutessanne kokeilla sitä kotona ja kertoa vaikka mielipiteenne. 🙂
Vieraidemme mukaan kakku oli kuulemma todella onnistunut. Itselleni tuo mielipide on tärkeä, koska siskoni työskentelee juuri raakakakkujen parissa ja on leiponut niitä ehkä kymmenen kertaa enemmän kuin minä. Vertailun vuoksi annoinkin näiden raakisgurujen maistella mun ekaa teosta ja kuulemma tämä vei voiton ihan 1-0. Tokihan nämä ovat makuasioita mutta mandariinikakku on huomattavasti raikkaampi verrattuna siihen mansikka-suklaa versioon. Ja itseasiassa yksi aika suuri ero näiden kahden tekeleen välillä on kaakaovoin käyttö. Ensimmäisen kakkuni tein pääosin tuohon voihin ja tämän taas vastaavasti kookosöljyyn. Kaakaovoista tulee huomattavasti tuhdimpi lopputulos ja maku on suklaisempi. Mutta sitten tähän uusimpaan reseptiini!
1 dl CocoVi Kaakaojauhetta
2-3 mandariinia
1 dl *CocoVi kookosöljyä (sulatettuna)
0,25 dl CocoVi kaakaovoita
Pieni loraus vettä
Muutama manteli
* Saatu blogin kautta