Syystakin metsästys

Täällä on tällä hetkellä meneillään operaatio syystakin metsästys. Alkuun olin ihan varma, että täksi syksyksi kaupasta lähtee mukaan nahkarotsi mutta eilen Lindexillä näkemäni bombertakki sai mieleni muuttumaan. Ehkä. Vielä en ole lopullista päätöstäni tehnyt, sillä huomenna sovimme siskoni kanssa shoppailutourin kirppiksille ja vintage -liikkeisiin. Noista voi tehdä sen verran hyviä löytöjä, että antaa sen Lindexin takin vielä odottaa… Mokasta materiaalina olen saanut tarpeekseni tuon uusimman Coccinellen laukun myötä. Vaikka näyttääkin ihanalle, sen hyvänä pitäminen on niin työlästä jo laukussa. Saatika sitten takissa. Pitäydyn siis mieluummin joko nahkassa tai ihan muissa matskuissa… Nellyltäkin löytyi muuten muutama ihana takkivaihtoehto. Tuo numero 4. bomber on mielestäni aivan ihana, jonka voisi hyvinkin tilata jos kaupoista ei löydy sopivaa. Tai sitten tuo numero ykkönen, pörrötakit on aivan ihania!

Mites, onko moni muu samassa ”metsästystilanteessa” vai onko se täydellinen syystakki jo löytynyt? :)

jackets

*1. / 2. / *3. / *4. / 5.


PS. Nellyn valikoimissa on nyt yli 250 takkia -15 % alennuksella koodilla JACKET (valikoima *täällä). 

* Mainoslinkkejä/addlinks
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta