Kohti vaaleampaa kotia

Kuten aikaisemmin muutamassa postauksessa jo mainitsinkin, on täällä päin ollut kunnon kodin uudistusmeininki päällä viimeisen kuukauden ajan. Ensinnäkin sain tarpeekseni meidän sohvasängystä, jolla oltiin nukuttu jo vuosi ja hankittiin tilalle kunnon muhkea 180x 200 jenkkisänky. Ihan sama vaikkei ole enää sohvaa! Tämä oli ihan huikea löytö huuto.netistä satasella, kaikkea ei siis välttämättä kannata suoriltaan ostaa uutena! ;) Lisäksi halusin meille lisää säilytystilaa ja tilasin Kodin Ykkösestä valkoisen senkin/lipaston. Vihdoinkin sain laatikot sukille ja alusvaatteille! Näiden suurempien hankintojen lisäksi kotiimme on eksynyt uusia tyynyjä, tuolinpäällisiä, lakanoita, tyynyliinoja jne. tarpeellista. Vielä yksi kovasti haluamani juttu uupuu, eli suuri kokovartalopeili valkoisilla puuraameilla. Ikeasta löytyy yksi aika täydellinen yksilö mutta sen kotiuttaminen on vaan se hankaluus tällaisille autottomille ihmisille… Ehkä kahteen pekkaan voisi saada raahattua vaikka Ikea -bussissa? 

Aikaisemmin kotimme oli vähän synkemmän värinen tumman laminaattilattian kera. Keittiömme pöytäpinta on tummaa puuta, samoin tuo pieni ruokapöytämmekin. Nykyään muhun on iskenyt valkoinen villitys, eli kaikki vaan mahdollisimman puhtaan väriseksi. Tekisi mieli repiä nuo tummat laminaatit tulevan putkirempan yhteydessä ja kaivaa lattian alta ehkä esiin puulattia jonka voisi maalata valkoiseksi. Tämä tosin on toiveajattelua, että sieltä täydellinen lattia paljastuisi, ei meinaan mitään hajua mitä laminaatin alta löytyy? Myös keittiön työpinnat rasittavat, koska ovat tummaa puuta. Mielestäni puu on maailman epäkäytönnöllisin keittiössä, niin vaikeaa pitää siistinä! Etenkin tiskialtaan ympäristö menee todella helposti karseaksi ja pakko myöntää, että meillä sitä damagea on ainakin tuohon tiksialtaan ympäristöön jo tullut pakostakin. Miten te pidätte keittiön puupinnat hyvinä? Onko mitään kikkakolmosia? Sitten olisi vielä pari maalausprokkista tähän syksyyn… Pitäisi hioa ruokapöytä ja tuolit maalausta varten. Haluan meinaan niistäkin ylläri, ylläri valkoisia. :)

Napsin eilen muutamia päivitettyjä kotikuvia. Sitten, kun kaikki on ”valmista” laitan teille vähän laajempaa kuvaa uudistetusta kodista. Luin muuten jostain, että nuo koristekirjaimet ovat niin out kuin vaan mahdollista. :D Mä taas tykkään niistä ihan super paljon, hahah. No eipä haittaa. Pääasiahan on, että koti on viihtyisä ja omannäköinen eikä mikään trendiluola. :)

Bongasin muuten Facebookista, että Kaisaniemen Kodin Ykkösessä on tänään matot, pyyhkeet ja lakanat -40 % alessa, sinne siis! ;)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Kohti vaaleampaa kotia”

  1. olis kiva semmonen asuntopostaus missä näkyis vähä kokonaisuutta, eikä aina tämmösiä pikkujuttuja sieltä täältä :)

    • Kuten kirjoitin, kattavaa postausta on tulossa kunnes kotona on valmiimpaa. Ainakin se peili pitää vielä hankkia. ;)

  2. Hei suosittelen kurkkaamaan peiliä Jyskistä! Itse kauan etsin isoa peiliä ja sieltä löytyi, maksoi ehkä 40 euroa? Ja mun mielestä oikein sopiva meidän kotiin :)

  3. Se on ihan huippua ettei aina tartte ostaa uutta vaan voi ostaa käytettynäkin tavaroita. Myytiin just viime vkl:na sohva jota edes Uffit ja muut hyväntekeväisyysjärjestöt eivät huolineet ilmaiseksi. Sisustaminen on kivaa vaikka en oo kyllä aiemmin ollut yhtään sisustamisihmisiä :D

    • No sanoppa muuta! Kierrätys on kyllä hieno juttu ja tulee hyvä fiilis, kun saa halvalla jotain todella hyvää. :) Ai, ne on kyllä niin ronkeleita nykyään siellä Uffeissa sun muissa… Hyvä kuitenkin, että saitte jotain toista kautta myytyä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta