Ripsihuollossa Beauty Anniinassa

Kävin eilen jälleen huollattamassa ripseni Beauty Anniinassa ja voi kuinka nätit ne taas ovatkaan. Anniina osaa hommansa! :) Laskeskelin, että mulla on ollut ripset 2010 syksystä lähtien ilman taukoja joten voidaan kai puhua jonkun sortin koukuttumisesta. Ei varmaan siis tule yllätyksenä, että olen tykännyt näistä ihan hirveästi, helpotus arjessa on huomattava. Etenkin aamuisin säästää ihan mukavasti aikaa, kun ei tarvitse ripsareiden kanssa säheltää. Lisäksi paljon treenaavalle ripset passaavat paremman kuin hyvin, ei ole koskaan ripsarit poskilla. Ja no turha kai sitä on kieltää, että ripsien kanssa näyttää vähän paremmalle jopa krapulassa. ;) Jossain vaiheessa ajattelin kuitenkin pitää ainakin kuukauden tauon ja antaa omille ripsille pienen ”hengähdystauon”. Uskoisin, että sopiva ajankohta voisi olla ensi vuoden puolella kaikkien pikkujouluhässäköiden jälkeen. Kuinkahan mä maltan!?

Ripseni teki: 
Beauty Anniina
Pietarinkatu 15
00140 Helsinki
Ajanvaraus: 050 411 9536

* Ripset blogin kautta sopimushinnalla
On my way

3 vastausta artikkeliin “Ripsihuollossa Beauty Anniinassa”

  1. Hei! Kauniit ripset sinulla. Kuinka pitkät ne ovat ja tiedätkö kaarevuuden?

  2. Otin pidennykseni reilu viikko sitten pois, olivat minulla yli 4 vuotta ilman taukoja. Eli täällä myös koukussa ripsiin, mutta yhtenä päivänä ajattelin että nyt saavat lähteä.. Tuntuihan se aluksi oudolta ja aamulla menee meikatessa enemmän aikaa, mutta on ihanaa käydä suihkussa normaalisti, säästyy rahaa eikä aina näytä ” samalta.” Huomaa kun ripset ovat oikein ja huolellisesti laitettu ei omat ripset ole lähtenyt tai kärsineet. Ainakin toistaiseksi olen ilman ripsiä enkä usko heti laittavani takaisin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta