Ärsyttää tällä hetkellä eniten

1. Salilla kyyläävät tai juttelevat ihmiset. Monien mielestä voi olla jopa tylyä ettei halua puhua kenenkään kanssa, kun treenaa mutta mä en siltikään halua. Tykkään salilla olla omissa maailmoissa ja rasittaakin ihmiset, jotka kyyläilee tai vaikka höpöttelee sulle treenien lomassa. Jos ollaan miehenkin kanssa salilla, keskitytään molemmat pääosin omiin treeneihin. Välillä tosin jutellaan vähän missä mennään mutta muuten ollaan kyllä täysillä omissa suorituksissa.

2. Villakangastakit, joihin tarttuu kaulaliinasta nöyhtää. Onko oikeasti mitään ärsyttävempää!? Mulla on musta takki viime talvelta ja se on ihan täynnä vaaleanharmaata nukkaa kaulaliinasta. Juuri eilen katsoin takkia, että en enää todella käytä sitä ja mietin laitanko blogikirppiskelle mutta sitten tajusin etten vaan jaksa putsata sitä siitä kaikesta villakarvasta. Haluaako joku ostaa sellaisenaan? :D

3. iPhonen muisti. Omistan vielä nelosen ja hitto miten pieni muisti siinä onkaan!

4. Alusvaatteet, jotka menevät pesussa huonoiksi. Mulla on varmaan kymmeniä, stringejä ja hotpantseja, jotka ovat pesussa menneet todella surkeaan kuntoon ihan jo suhteellisen lyhyessäkin ajassa. Heittääkö nuo sitten suoraan roskiin, koska ei nyt ihan myydäkään voi? :D Eikä voi viedä köyhäinlaatikkoonkaan, joten mitä niille nyt sitten tekisi. 

5. Tonnikalan haju. Se on jotain sellaista mitä en voi sietää ja mies vielä syö tuota suhteellisen usein. Yöks, yöks. Pahin on Xtran tonnikala…

6. Pylly -ja fitnessvillitys. Tähän en sano muuta kuin, että oi mene jo pian pois! 

7. Käsilaukku, josta ei löydä koskaan avaimia. Onko muillakin sama happy problem, että avaimet ovat aina hukassa? Mikä siinä onkaan, että vaikka aina luulet iskeväsi ne sinne jonnekin sivutaskuun jotta ne seuraavan kerran helpommin löytäisit, niin koskaanhan ne eivät tietty ole siellä. :D
8. Katkenneet ”vauvahiukset”. Mulla on noita aika paljon tällä hetkellä ja vitsit ne ovatkin raivostuttavia! Jos niihin suihkuttaa lakkaa tulee niistä helposti semmonen tupee ja jos taas iskee pinnejä näyttää sekin hassulta. 

9. Kynsien lakkaaminen. En tykkää siitä hommasta sitten yhtään! Varsinkaan, kun en omista mitään todella ehjiä ja kauniita kynsiä. Lakka menee aina ylitse, kuivuu liian hitaasti tai sitten menee jotenkin kurtulle. 

10. Pahviset jäätelöpakkaukset. Ihan super ärsyttäviä, ensinnäkin avaaminen ja mites se säilöminen sitten… Hyvin hankalaa! Pahin on jos jäätelö vielä pääsee hieman sulamaan, sitä valuu sitten yli äyräiden ja joka paikka on sotkussa. Jäätelö on vielä niin tahmaistakin.

11. Kananmunan kuoriminen. Varsinki silloin, kun kuoret ovat oikein jumiutuneet munaan kiinni, ärsyy.
Oonko yksin näiden ärsytysteni kanssa? :)


On my way

23 vastausta artikkeliin “Ärsyttää tällä hetkellä eniten”

 1. Kananmuna kuuluu ”säikäyttää” eli laittaa kylmään veteen, kiehuttamisen jälkeen. ”Säikäyttämisen” ansiosta kuoret irtoavat melkein itsellään.

  • Mä itseasiassa teen juurikin noin mutta se ei vaan läheskään aina onnistu. Tai kuoret eivät siltikään irtoa helposti. :/ Tiijä sitten mikä vikana.

  • Jos on oikein tuoreita kanamunia niin eii auta ”säikyttämisetkään”:-)

  • Ai siitäkö se johtuisi? Tulipas tästä viihdyttävä munakeskustelu. :D Hihih.

  • ja vielä säikäyttämisen lisäksi kannataa laittaa suolaa keittoveteen ;)

  • Onkohan munkin korssissa, en oo meinaan kiinnittänyt huomioo. :D Mut joo toi varmasti helpottaa elämää!

 2. 11. Kananmunan kuoret. Ärsyttää niin paljon aina, jos kuoret eivät irtoa nätisti kerrallaan kokonaisina paloina. Varsinkin ne ihan pienet palasten nyppiminen inhottaa. Joskus kuorien mukaan lähtee melkein puolet sitä valkuaista, niin lopuksi ei jää munasta mitään jäljelle kun keltuaiset :D Oon saanut kyllä hyvin kuoret irtoamaan melkeinpä aina, mutta joskus sitten sattuu tällaisia vikatikkejä :D

 3. Kai laitat munien keitinveteen reippaasti suolaa? Auttaa nimittäin tuohon ongelmaan :)

 4. Ah mä RAKASTAN kananmunien kuorimista!!! Voisin kuoria kaikki sun munat jos se vaan onnistuisi haha..

  • En tie miks, mut jotenki repesin tälle kommentille ihan pirusti :DDDDDDD

   Mut joo, kananmunien kuoriminen on aivan hirveetä! Jouduin heittää tänään aamulla 3 munaa roskiin, kun ne ei kai ollu keittyny ihan kunnolla, ku kuoriessa sieltä vaan valu vettä ja sisälmys oli vähän pehmeä :D YHYYYY :D Tärkeä fakta :D

  • Hahah, no onhan toi huvittavaa omissa silmissäni ainakin. :D Ja joo, sanos muuta, ihan sika ärsyttävää! Mä kans kuorin munan ja melkein koko valkuainen meni siinä samalla rodeen, kiitti tästä! :D Mä muuten inhoon just noita löysiäkin munia, joista valuu sitä nestettä, haha.

 5. 9. Kannattaa tutustua hyviin pikakuivattajiin, siis oikeasti sellaisiin, joiden kanssa kuivumista ei tarvi ootella 5 min pidempään. Poshé ja Seche Vite.

 6. Mulla oli kans sama ongelma kananmunien kanssa kunnes joku fiksu kertoi hyvän vinkin; kun kaadat kuuman veden pois, anna munien hetken aikaa ”kuivahtaa” ennen kun laitat kylmään veteen! Ihan joku 20 sekuntia riittää, niin että pinta kuivuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta