Illan kuulumisia

Tätä päivää on vaikea sanoin kuvailla. Fiilis on kaikkensa antanut ja tyhjentävä, silmät punottavat kyyneleistä ja olo on yhtäkkiä vielä vähän flunssainenkin. Mikä siinä onkaan, että jos itkee paljon tulee kipeä olo? Tänään saateltiin läheisemme haudan lepoon ja tämän vuoksi tosiaan tällaiset fiilikset. Mutta elämä jatkuu, se ei pysähdy. 

Olen passiivisena dataillut ja katsellut telkkaria viimeiset pari tuntia. Telkasta tulee Uuno Turhapuro -leffa ja vaikka noita on nähnyt todella monta kertaa toimivat ne silti edelleen. Hulvatonta viihdettä ja ihanaa piristystä muuten ankeaan päivään. :) Lisäksi olen surffaillut verkkokauppoja läpi talvijuttuja silmällä pitäen ja löysinkin *Booztilta aivan ihanan takin. Ihastuin tähän heti samantien, kun se silmilleni pompsahti! Kyseessä on siis *Gannin Teddy -villakangastakki. Toivon mukaan koko xs on itselleni sopiva ja takki näyttää yhtä ihanalle päälläkin kuin kuvissa. Arvaatteko mikä väri lähti tilaukseen? :)

Booztilla on nyt syysalet ja paljon tuotteita on jopa -50 % alennuksessa. Nuo tarjoustuotteet löytyypi *täältä. Lisäksi ihan jo rekisteröitymällä Booztin asiakkaaksi saat tilauksesta -10 %, se tuntuu ihan mukavasti esimerkiksi jos tilaa tällaisen kalliimman takin. :)

Oikein nautinnollista lauantai -iltaa <3

* Mainoslinkkejä/addlinks
On my way

10 vastausta artikkeliin “Illan kuulumisia”

  1. Toivon mukaan joku muu ku musta :) talvisin kaikki on niin synkkiä Aina!! Mut ihana takki. Ite kiersin koko Jumbon tänään läpi, etsien juurikin samantyylistä takkia ja löytyikin niitä todella paljon mutta jotenkaan vaan ei löytynyt juuri sitä minulle sopivaa. 😐 ehkä se vielä löytyy….

    • En tilannut mustaa! ;) Päätin sen itseasiassa jo ihan tossa kesällä, että mustaa takkia en täksi talveksi hanki. :) Kyllä se löytyy! Kannattaa tsekkailla nettikauppoja, itse ainakin löydän sieltä paremmin.

  2. Päätit varmaankin harmaan ja vaaleanpunertavan välillä mutta pädyit harmaaseen

    • Hahah, aijaa. Voipi olla mutta mielestäni tosi tyylikäs. Toivon mukaan näyttää päälläkin hyvältä kylpytakilta. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta