Sunnuntaifiilikset

Aurinkoista sunnuntaita jokaiselle! Ulkona näkyisi olevan aivan ihana sää mutta meillä vielä vietetään ”aamua” kotosalla. Heräilin tuossa puoli yhdentoista jälkeen ja samantien kasasin treenikamat Kaylan vatsatreeniä varten. Vedin semmosen 20 -minuutin tehokkaan setin, jolla heräsi kyllä ihan mukavasti. Huhhuh miten raskas on tehdä tuota Kayla -treeniä parikymmentäkin minuuttia! Tavoite oli tehdä puolisen tuntia, eli kahteen otteeseen koko setit läpi mutta en vaan yksinkertaisesti jaksanut. Liikkeet ovat niin raskaita ja varsinkin, kun yksi osa on aina seitsemän minuuttia, jolloin hommaa vedetään ilman taukoja. Olen luullut, että minulla on vatsalihakset ihan hyvässä kunnossa mutta eivätpä ne nähtävästi olekaan. :D Sixpackkia mulla ei ole koskaan ollut mutta saas nähdä miten käy jos tällaista treeniä jatkaa!?

Teen tosiaan nykyään vatsat pääosin aina himassa. Kuten aikaisemminkin olen maininnut, jäävät ne mulla salilla useimmiten vähän puolitiehen ellen tee niitä muun treenin lomassa. Siksipä ainakin kolme kertaa viikossa tähtään siihen, että tekisin kunnon kuormittavan treenin täällä kotosalla. Multa löytyy kuitenkin jumppamatto ja muutaman kilon käsipainot joilla treeni onnistuu varsin hyvin. Niin ja onhan meillä jumppapallokin! Alkuun kokeilin himassa myös tuota muuta Kaylan treeniä mutta totesin, että siitä ei oikein tule mitään. Aina on joku lamppu tai muu tiellä. Meillä on sali tuossa ihan naapurissa, joten tein viime viikolla vähän sellaista mixaustreeniä, jolla tarkoitan siis Kaylan treenien yhdistämistä normi salimeininkiin. Toimi muuten super hyvin! Ja tiedättekö minkä muun otin viime viikolla tavaksi? AAMUTREENAUKSEN! Siis minä, joka olen maailman aamuunisin. :D Vitsit siitä tuleekin energinen olo, sain ihan hurjan energialatauksen jokaiseen päivään. Pitää vielä kirjoitella tuosta omaa postausta. :)

Mites teidän viikonloppu on sujunut? Oletteko jaksaneet treenata?

Mutta nyt on pakko suunnata aurinkoon, näyttää aivan ihanalle ulkoiluilmalle! 
Niin ja muten, vielä on tulossa ainakin yksi blogikirppis, mahdollsesti jo tänään tai alkuviikosta. :)


On my way

5 vastausta artikkeliin “Sunnuntaifiilikset”

  1. sori, tajusin että taisin kuulostaa vähän ilkeältä. ärsyttää vaan kun jotkut bloggarit muokkaa kuviaan :(

    • En ole muokannut. :) Katoin itseasiassa itsekin samaa aluksi et näyttääpä kapealle. Asento taitaa olla semmonen et jalka rentona joten näyttää siksi noin kapealle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta