Makeuttamaton kookosjuoma

Bongasin äsken kaupasta jotain mielenkiintoista, nimittäin gogreenin makeuttamattoman kookosjuoman. Ainakaan omiin silmiini tuo raikkaan värinen purkki ei ole vielä kertaakaan sattunut, ehkä se lienee jokin uutuus? Käytän tavallisesti maidon korvikkeena makeuttamatonta mantelimaitoa ja siksipä onkin mukava saada rinnalle joku toinenkin makeuttamaton vaihtoehto. Kookos kuulostaa herkulliselle ja tuskin maltan odottaa, että pääsen testaamaan juomaa smoothiessa! Maistuukohan kookos läpi? Luulisin, että voisi toimia tosi hyvin myös kahvimaitona ja vaikka chia -puurossa. Joko te olette ehtineet kokeilemaan tätä juomaa? :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “Makeuttamaton kookosjuoma”

  1. Pitääpä koittaa löytää tuota jostain kaupasta, ehdottomasti testattava! Itse olen jättänyt maidon juonnin kokonaan pois, minkä luulin olevan mahdotonta sillä rakastan rasvattoman maidon makua! Take away kahvin tosin otan vielä maitoon, mutta kotona teen kahvikoneella kahvit mantelimaitoon. Kerrohan täällä blogissa sitten tuomiosi tuosta juomasta. ;)

    • No ainakin S-marketista löytyy! :) Mä diggasin kyllä vaikkei kookos kauheasti maistukaan. Kivaa vaihtelua mantelimaidolle. Ja menee muuten kivasti kahvissakin! ;)

  2. Ostin tuota juuri pari päivää sitten! Kokeilin kahvissa ja en oikein huomannut mitään suurempaa makueroa (soija-tai mantelimaitoon verrattuna). Laitoin tänään marjaiseen smoothieen ja maistui kuin olisi tavallista maitoa laittanut. Aika kätsä tuote, mutta melkein harmitti ettei kookos maistunut sen enempää :P

    • Joo no sama täällä! Kookos saisi maistua enemmän. Mutta tavallaan mielestäni enemmän maitomainen kuin mantelijuoma. Aijon kyllä ostaa jatkossakin. :) Hintaerokaan ei ole kuin muutama ege!

    • Mikä mikä Alpron kookos-riisijuoma?? :D Toi kuulostaa niin maistettavalle!

  3. Ehhh ei kuulosta oikein järkevältä ”ehkä se lienee” toi lienee-sanahan on jo kyseenalaistava…

  4. Kookosmaitoahan voi tehdä myös itse. Raastettua makeuttamatonta kookoshiutaletta sauvasekoittimella tms vielä pienemmäksi, paljon vettä ja jonkun aikaa blenderissä. Antaa jonkin aikaa olla ja voila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta