Uuden viikon aatoksia

Viikko alkoi tänään hyvin energisesti, heräsin automaattisesti jo kuudelta ja samantien suuntasinkin salille. Ihan paras aloitus uudelle työviikolle. Tänään vaihtui myös kuukausi, joten tervetuloa syyskuu! Syksy on itselleni sellainen ”uuden alku” jolloin mielelläni mietin omaa elämäntilannetta, olenko onnellinen ja mitä voisin tehdä vaikka toisin. Olen funtsinut paljon esimerkiksi sitä, miten panostan asioihin. Välillä musta tuntuu etten tee juttuja täysillä tai anna niille kaikkeani. Tiedättekö, ikäänkuin tekisi kaiken puolella teholla ja jättäisi aina vähän pelivaraa, otan siis liian lungisti. Mielestäni tuo on ärsyttävää, koska jos asioille antaa kaikkensa niistä saakin enemmän! Unelmat ja haaveet eivät käy toteen jos ei puske täysillä. Vai onko se noin? Toisaalta en haluaisi olla mikään hirveä suorittajakaan jonka elämä käy sen vuoksi raskaaksi, kultainen keskitie toimisi! 

Joskus tuntuu, että toiset saavat asioita liiankin helposti ja toiset joutuvat tekemään hirveän duunin saman jutun eteen. Pitäisi varmaan vaan luottaa enemmän itseensä ja omaan tekemiseen, siihen ”kyllä minä pystyn” -asenteeseen. Positiivinen ajattelutapahan kantaa hyvin pitkälle ja jo ihan se, että uskoo pystyvänsä. Itse haluaisin olla positiivisempi ihminen, mulla on kuitenkin jotenkin liiankin vakaasti ne jalat maassa, että olen aikamoinen realisti. Pientä hyppyä tuntemattomaan olisi syytä välillä ottaa pelkäämättä, että tulee rytinällä alas. 

Onko jollain muulla samankaltaisia aatoksia? Miten te motivoitte itseänne parhaaseen mahdolliseen tulokseen? 

Hame Vero Moda / Paita Gina Tricot / Kello MK

Ihan huikeaa viikonalkua jokaiselle ja muistetaan se minä pystyn -asenne! ;)


On my way

9 vastausta artikkeliin “Uuden viikon aatoksia”

 1. Ei ole tarkoitus udella sen enempää työasioitas mutta haluisin vaan tietää että ootko miten töissä? Siis aina arkisin 8-16 tms?
  Vai onko sulla lyhyempiä päiviä, viikonloput sulla on ymmärtääkseni aina vapaat? Onko sun duuni lähellä sun kotia?
  Lähinnä vaan ku tuntuu että sulla on aikaa kaikkeen, itse ku oon 8-16 töissä ja työmatkaan menee 45min, ni välillä tuntuu että kun töiden jälkeen käy kaupassa on kello jo todella paljon ennen ku on kotona… sit perheelle sapuskan teot yms, ei oo aikaa mihinkään… Ois niin ihana aamuisin käydä lenkillä tai salilla mutta se meinais sitä että pitäs herätä ennen 4.30 :/
  Siksi joudun käydä iltaisin 20-21 aikaan, sen jälkeen on todella vaikea päästä ajoissa nukkumaan kun käyn niin kierroksilla lenkin jälkeen :D
  Hankalaa tämä elämä välillä.
  Mukavaa hmm… Syksyä(?) ;o)

  • Mulla on liukuva työaika riippuen useammastakin seikasta. Useimmiten meen 8.30 ja tosiaan riittää et lähden vähän yli kasin sporalla jolloin kerkeen ajoissa. Myös sali on ihan vieressä niin hyvin kerkiin treenaamaan. :) Lisäksi tietty kun ei ole lapsia on se meininki erilaista töidenkin jälkeen. Mies osaa laittaa ruokaa, joten ei tarvii sitäkään tehdä. Ihanaa syksyä sinnekin ja tsemppiä arkeen! :)

 2. Todella kaunis asu ja hyviä pohdintoja. Nykypäivänä kaikki on yhtä suorittamista. Itseäni motivoi se että saan tehdä asiat omalla tyylilläni ja minulle riittää se että teen parhaani. Kaikkea ei voi ehtiä ja se on ihan ok. Se että tekee työnsä ja pyrkii hoitamaan kaiken muun siinä ympärillä ja muistaa levätä toimii aika hyvin :)

  • Kiitos! Kyllä, nyt oli hyvin sanottu. :) On tärkeää tehdä parhaansa mutta tosiaan itsellä välillä ollut fiilis, että pystyisi vielä parempaankin. Toisaalta liian ankarakaan ei saa olla. :)

 3. Pakko kommentoida että sun blogi on ihan huippu!! :)
  Vihdoinki löysin blogin jota oon jaksanu lukea.
  Sun ajatusmaailma vaikuttaa samanlaiselta ja postaukset on inspiroivia.
  Vaikka 8 vuotta ikäeroa löytyyki :D

  • Mä ainakin käytän, kyseinen sama haalari löytyy mun vaatekaapista ja useasti olen pitänyt. Kehujakin saanut se haalari.

  • En oo nyt varma mitä haalaria meinasit, tai kumpaa mutta en ole käyttänyt kesän jälkeen kumpaakaan. Ehkä pitäisi taas kaivaa kaapista? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta