Nudeja Lumenelta

Sain joku aika sitten Lumenelta aivan ihanaisen paketin! Ilmeisesti heillä on huomioitu nude -rakkauteni, sillä paketti piti sisällään muutamia juurikin kyseisen värimaailman syys -uutuuksia. Pari aivan ihanaa huulipunaa, luomiväri ja uutuus matta -kynsilakkoja. Moni saattaa muistaa kuinka olen hehkuttanut täällä blogissa juurikin noita Gel Effect -kynsilakkoja ja nyt noista ihanista geelikynnet loihtivista lakoista on tullut kuun alussa markkinoille mattaversioita. How cool is that! Testailin näitä eilen ja no yllättäen toimii! Lopputulos on upean mattainen ja mikä parasta, sävyt aivan ihanan luonnollisia. Kenties joku teistäkin on kerennyt näitä jo testaamaan? 

No sitten nuo Lumenen Wild Rose -huulipunat, jotka ovat itselleni jo entuudestaan tuttuja muissa väreissä. Olen pitänyt kovasti näiden koostumuksesta ja olikin ilo saada uutta punaa nudevalikoimiin! Tuo tummempi on sävy 89, Kuunvalo ja vaaleampi 97, Vuodenajat. Oma suosikkini on yllättäen näistä vaaleampi versio. Aivan ihana nude, luonnollinen ja täyteläinen. Välillä olisi kuitenkin kiva hieman revitellä ja punailla niitä huulia hieman räväkämmin! Olen jotenkin hyvin kaavoihin kangistunut näissä jutuissa ja kallistun aina sinne tutumpaan sävyyn. :D Tuo tummempi rusehtava on sävyltään kuitenkin sellainen suhteellisen helppokäyttöinen, eli hyvin voisi mennä arjessakin. Ei ole mikään liian räväkkä tai liikaa huomiota herättävä. Mitä te olette mieltä, kumpi näyttää kivemmalle?

Lisäksi sain vielä testattavaksi Blueberry Duet -luomiväriduon, jossa on myöskin aivan ihanat ruskan sävyt. Tätä en ole vielä kerennyt edes kokeilemaan, sillä arkisin en koskaan jaksa käyttää luomiväriä. Viikonloppuna on kuitenkin luvassa tyttöjen viini -iltaa, joten jos silloin vaikka loihtisi utuiset rusehtavat luomet?! :)

Lumene Wild Rose – Kuunvalo (89)
Lumene Wild Rose – Vuodenajat (97)
Kyllä nämä syksyn sävyt vaan toimivat! ;)


* Tuotteet saatu Lumenelta
On my way

10 vastausta artikkeliin “Nudeja Lumenelta”

  1. Noi kynsilakat <3 Rakastuin sellaseen punaseen geelilakkaan! Pitää hakee noita nudejakin, oi <3

  2. Tuo tummempi huulipuna on aivan ihana! Oon koittanu etsiä itselleni just tollaista vähä tummemman punaista mutta tosi luonnollisen näköistä huulipunaa. Toivottavasti sopisi yhtä hyvin mullekin! Pitäsköhän tässä lähteä kaupoille.. Vai löytyykö näitä jo kaupoista?

    • Juu se on kyl ihana sävy, ei ihan perus. :) Nää on tullut kauppoihin syyskuun alussa, eli pitäis löytyy! Tsekkaas ainakin Sokos ja Anttila! :)

    • Tän kuun alussa tulleet, eli kipinkapin shoppailemaan! ;) Ihania sävyjä kyllä ovat!

  3. Oon lukenut blogiasi kauan ja jutut on pysyneet hyvinä, mutta mitä ihmeitä nämä viime aikojen kuvat ovat. Oot tosi nätti, kun et poseeraa huulet törrössä, joten jätä pliis pusukalakuvat vähemmälle. Kyllä, vaikka kyseessä olisi huulipunapostaus. Oon nyt tällainen tyhjästä kitisijä, mutta koita kestää.

  4. Tummempi sävy paljon kivemman näkönen sulla (ainakin näissä kuvissa) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta