Suklainen viikonlopun alku

Täällä aloitellaan viikonloppua rennoissa merkeissä, kotosalla tietsikka ja suklaa -smoothie nokan edessä. Solangen Bag Girls soi taustalla ja kauhistelen meidän tiskivuorta jaksamatta tehdä sille kuitenkaan sen enempiä. Kyllä näin viikon loppupuolella on jälleen sellainen fiilis, että kahden päivän vapaat tulevat tarpeeseen! Jännittää miehen puolesta huominen Tough Viking -skaba, johon hän on ottamassa osaa. Kisassa saa kuulemma jotain sähköiskujakin jollain esteellä, mietin oikeasti onko tuollainen enää ihmisten puuhaa? Hui, toivottavasti saan hänet ehjänä takaisin! 

Lumene oli taas lähettänyt pienen ylläripaketin joka sisälsi mm. Blueberryn ripsivärejä, rajauskynän, neljän luomivärin setin jne. Omistan jo itseasiassa entuudestaan tuollaisen neljän luomivärin paletin vaikkakin eri sävyillä. Se on jo pidempään ollut suosikkini, joten hauska saada kehiin uusia syys -sävyjä! Olen huomenna lähdössä istumaan iltaa muutaman ystävän kanssa, joten pääseekin pitkästä aikaa meikkailemaan myös luomia. Niin ja melkein unohdin, paketti sisälsi levyllisen Fazerin ihanaa mustikka -jogurttisuklaata, nam! Levy tosin jököttää tuossa tuolilla avaamattomana ja ajattelin sen siinä pitää suljettuna kunnes saan seuraa. Välillä on pakko syödä muutama suklaa vaikka tavallisesti maitoa vältänkin. 

Ensihätään tein soija -suklaajuomasta, manteleista, banaanista ja pakastehedelmä pussillisesta oman suklaajuomani jota tässä nyt nautiskelen. Ihan tajuttoman hyvää!! Suosittelen jos makeanhimo yllättää. Banaani tekee tästä sen verran tuhtia, että tuskin enää edes haluan koskea tuohon levyyn sillä täyttäväähän tämä on!

Nautinnollista perjantai -iltaa! :)

* Lumenen tuotteet saatu
On my way

4 vastausta artikkeliin “Suklainen viikonlopun alku”

  1. Mä osallistun tänään myös Tough vikingiin ja eniten ehkä pelottaa tuo mainitsemasi sähköeste joka on radan viimeinen este! Saa nähdä kuin käy :D tuun nykäsemään sua hihasta jos bongaan sut jostakin!

    Jonna1983.fitfashion.fi

    • Hei tsemppii! Aivan mahtavaa, että jotkut naisetkin rohkenevat ottamaan osaa. :) Itse en olen niin kova luu, että mut saisi johonkin kylmäaltaaseen tai ottamaan sähköiskuja vapaaehtoisesti. :D

    • Joo, aivan super namia! Ja vielä tosiaan kaiken lisäksi terveellinenkin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta