Fruit lover

Rakastan hedelmiä. Olen itseasiassa aina niistä pitänyt, pienestä pitäen. Jokaisella kauppareissulla mukaan tarttuukin valikoima raikkaita terveyspommeja ja niiden ostosta en kyllä tingi edes tiukan paikan tullen. Ihan super hyviä välipaloja esimerkiksi aamiaisen ja lounaan välillä. Nostavat mukavasti verensokeria ja kaiken terveellisyytensä lisäksi maistuvat namille! Itse en muuten tykkää syödä esimerkiksi omenoita kokonaisena niistä haukaten vaan ne on pakko pilkkoa! :D Maistuvat kymmenen kertaa paremmalle pieninä viipaleina. Outoa?

Mielestäni hedelmät ovat terveellisiä, ne sisältävät paljon vitamiineja ja ovat huomattavasti parempi vaihtoehto herkutteluun kuin karkit tai muut sokeripommit. Hedelmien hyvyydestä ja pahuudesta on kuitenkin jonkun verran puhuttu mediassa ja puitu niiden sisältämän hedelmäsokerin terveellisyyttä esimerkiksi painonpudottajille. Itse olen sitä mieltä, että kohtuus kaikessa. Kun syö monipuolisesti, ei sitä tarvitse vetää hedelmiäkään pussi tolkulla. Itse tykkään syödä noita herkkuja pari kolme päivässä, usein ne ovat smoothien seassa ja välillä taas viipaloituina lautasella. Luumut, omput, mandariinit ja nektariinit ovat omaa herkkuani! Niin ja no banaani on sellainen jota käytän lähestulkoon aina smoothiessa. En kuitenkaan laske millään tapaa hedelmien syöntiä mutta harvoin niitä kymmeniä tulee vedettyä. Tai tähän oikeastaan pakko sanoa, että itse en ainakaan pysty vetämään mitään hedelmäövereitä, viimeistään närästys laittaa kyllä stopin. 

Onko täällä muita hedelmien rakastajia tai niitä päivittäin ruokavaliossaan suosivia? :)

On my way

11 vastausta artikkeliin “Fruit lover”

 1. mä suosin enemmän marjoja, mut nyt kun kotimaiset hedelmät on tulleet niin eihän niitä voi vastustaa! meillä on kotona luumu-, omena- ja päärynäpuu, josta on kiva käydä hakemassa aamupalaa. päärynät on etenkin kivoja kun ne on kolme kertaa pienempiä kun ulkomaiset, joten määrällisesti voi napostella enemmän :D

  • Kyl mäkin marjoista diggaan! Etenkin mansikat, nam! Oi vitsit, oispa meilläkii. :)

 2. Täällä kanssa yks hedelmien suurkuluttaja! Niitä menee ihan aamu-, ilta- ja välipalalla ja joskus myös ruuan kanssa ”jälkkäriksi”. Ja siis munkin mielestä omena on paljon parempaa pilkottuna :D!

  • Yep, parhaita välkkäripaloja! ;) Ja joo, mikä ihme siinä onkin… Samaa tavaraa mut ihan eri maku. :D

 3. Täällä yksi hedelmärohmu;) toisinaan syön niitä kyllä ihan liikaa, joskus jopa 10 päivässä. Olen vähän koittanut rajoittaa mutta se on tosi vaikeaa kun ne on niin hyviä:D meille tulee töihinkin aina viikoittain hirveä määrä ihania hedelmiä joita voi sitten töiden lomassa popsia. Olen kyllä sitä mieltä että hedelmien hyödyt voittaa ne haitat;)

 4. Hedelmät ovat kyllä parasta mitä kaupasta saa! Sitrun hedelmät ovat omia suosikkejani, en pidä hirveästi omenasta, mutta pilkottuna ja limeä puristettuna reilusti sekaan maistuvat omenatkin entistä enemmän!

 5. Täällä myös yksi hedelmien rakastaja! Omenat, luumut, satsumat, nektariinit, viinirypäleet ja kiivit, siinä nyt muutamia lemppareita, yhtä lempparia kun on mahdoton sanoa! Haha toi omenien pilkkominen onkin mulle uus juttu, kyllä se mulla vaan menee ihan sellasenaan :D pitääkin koittaa maistuisko se silleen paremmalta :P

 6. Hei! Olisi kiva lukea postausta viikon syömisistäsi ja siitä mitä ostat kaupasta ja miltä ruokakaappinne kotona näyttävät. Olen jumittunut itse niin samaan kaavaan syömisissä, ja sinulta voisi saada vinkkejä ja uutta motivaatiota puhtaaseen ja terveelliseen syömiseen:) Luen aina innolla postauksiasi, varsinkin ruokaan ja treeniin liittyvät!:) Mukavaa syksyä! t. Juttaonmyway-fani

 7. Joo omput ehdottomasti pilkottuna, just tolleen ku sulla kuvassa !! :DD maistuu jotenki paljon paremmalta ja ehkä makeemmalta, hassu juttu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta