Lemppari mattalakka

Tällä viikolla kirjoittelin teille Lumenelta saaduista uutuustuotteista ja mainitsin samalla syyskuun alussa markkinoille tulleet nude Gel Effect MATT -lakat. Tykkäsin todella paljon jo niistä pelkistä Gel Effect -lakoista mutta auta armias miten fiilareissa olen näistä mattaversioista! Wohoo, super ihania! Etenkin tämä yksi sävy, josta on tullut auttamaton suosikkini. Kyseessä on siis hempeän roosa/valkoiseen menevä sävy 34, Pilvipouta. Kynsiin tulee juurikin sellainen efekti kuin niissä olisi geelaukset ja tuo mattapinta toimii todella hyvin vaaleassa sävyssä. Itse tykkään lakata kynnet pariin otteeseen jotta pinta näyttää ns. paksummalle. Mä en oikeasti enää edes haaveile geelikynsistä, koska niin hyviä lakkojakin löytyy markkinoilta. Tällaisella vaalealla sävyllä saa mielestäni aika mukavasti geelikynsimäisen look a liken. :)

Onko joku teistä kerennyt tätä sävyä jo testaamaan? 

*Kynsilakka saatu Lumenelta

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta