Kampaajalle

Olen menossa huomenna pitkästä aikaa kampaajalle ja arvatkaas vaan kuinka kiivaasti täällä on tänään selattu Pinterestiä ja googleteltu. Tarkoitus on nyt siis pitkästä aikaa värjätä koko tukka kunnolla, varmaankin kestovärillä jotta saataisiin tuo ombre piiloon. Se meinaan tupsahtaa jatkuvasti esiin kevytvärin haaletessa mikä on todella ärsyttävää… Varsinkin, kun väri ei tosiaankaan ole mikään upea vaalea vaan ihan oranssi. Lisäksi viime värjäys kerrasta on muutenkin jo niin paljon aikaa, että hyvä saada vähän eloa tähän tupeeseen! 

Tummassa tyvessä pysytään, ehkä muutama vaalea raita eloa tuomaan jos se vaan on mahdollista. Toisaalta yksivärinen lämmin ruskeakin houkuttelisi näin syksyn tullen. Vähän funtsin jopa punertavaa, hmm. Katsotaan mitä Neo -Hiushuoneen Jenni mulle kehittelee! Mitä te tekisitte mun saappaissa? Tummaa, punertavaa, raidoitettua vai mitä?

Kuvat google

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kampaajalle”

  1. Hei Jutta! Mun mielestä sun tukka on täydellisen värinen. Itse toivoisin samanlaista kuin sulla on :) Jään silti mielenkiinnolla odotamaan minkälaiseen lopputulokseen päädyt!

    • Eipä se kyllä tällä hetkellä ole, kaukana täydellisestä. Tukka on väriltään aika epätasainen, se häiritsee eniten… Niin ja ei siis millään kivalla tavalla epätasainen. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta