Täydellinen nahkahame

Tein viikonloppuna aivan täydellisen kirppislöydön. Musta nahkahame, mun koko, täydellinen malli ja pituus, sekä vielä aitoa nahkaa. Ihan vaan yksinkertaisen täydellinen! Jo pitkään tällaista olen koittanut kaupoista bongailla siinä vielä onnistumatta. Nahkan hintakin on uutena aika korkea, joten kiva löytää kirpparilta 25 eurolla! Tuntuu muuten, että keinonahkaa on tällä hetkellä kaupat pullollaan ja nahkaisia istuvia tuotteita on hankala löytää. Esimerkiksi nahkahousut ovat sellaiset, joita olen jo pitkään bongaillut mutta tuloksetta. Aina on koko loppu jos löytyy joku istuva malli. Onneksi mulla on nyt ehkä yhdet ihanat nahkapökät tiedossa jos ne vaan istuvat meikäläiselle… Hope so! 

Miltäs tämä hame teistä näyttää, ihana eikö? :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Täydellinen nahkahame”

  1. Hui! Miten sulla näkyy noin vahvasti kaikki käden verisuonet :O aika pelottavan näköistä

    • Mulla on pienestä pitäen ollut verisuonet pinnalla, oikea verikoetädin unelma tyttö. Suvussa kulkee tuo homma…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta