Eilisen asukuvat

Nyt se syysflunssa meinaa iskeä, en hyväksy! Mies makaa himassa sairaana ja itsellänikin on aika vetämätön fiilis sekä kurkussa kutittelee kaktus. Luotan hyvin pitkälle valkosipulin tehoon ja vedinkin sitä eilen useamman kynnen. Lisäksi aimo annos inkivääriä, appelsiineja ja aurongonkukka -uutetta. Olo on ehkä hitusen parempi mutta saas nähdä. Todella moni on nyt ollut flunssan kourissa, joten ihmekös jos bakteereja tulvii joka puolelta. Harmittaa hirveästi, koska olin juuri päässyt niin hyvään treenimoodiin niin nyt tuo sitten katkeaa. Eihän sitä puolikuntoisena uskalla mitään tehdä, ei edes kotitreeniä. Toivotaan nyt siis parasta ja pelätään sitä pahinta!

Muuten fiilikset ovat olleet aika korkealla ja olen hyvillä mielin ottanut syksyä vastaan. Alkusyksyn ja lomien jälkeinen energiapulakin saatiin korjattua aamutreenien aloittamisella, ne ovat niin parasta! Tässä syksyllä on tulossa monia kivoja juttuja, joten hyvällä latauksella suunnataan tulevaan. 😉 Saatiin eilen aikaiseksi napata muutama asukuvakin kodin huudeilla. Viime aikoina kiire on verottanut tuosta kuvauspuolesta, johon haluaisin etenkin panostaa täällä blogissa. Sitten, kun aina ei tosiaan osu aikataulut miehen kanssa yksiin joka minua on tavallisesti kuvaillut… Pitäisiköhän munkin kohta harkita kuvaajan palkkaamista? Olisi todella helpottavaa jos olisi henkilö jonka kanssa kuvailisi säännöllisesti, muutaman kerran viikossa. Saa muuten laittaa meiliä jos jotain kiinnostaa! 😉

Kengät Kreetalta / Housut H&M / Toppi Zara / Jakku H&M / Laukku MK

Oikein hauskaa tiistaita kaikille!


Kommentit (18)
  1. Huh järkytyin tuosta yhden anonyymin kommentista. Miten joku kehtaa sanoa toiselle noin edes anonyymiteetin nimissä? Todella pahansuopa ihminen, mutta hassua valita kohteeksi Jutta, joka todella on kaunotar.

    Paranehan pian! 🙂 -25 v. lukijasi Turusta

    1. Joo, aika elämäänsä rakastava tyyppi selkeästi. Munkin mielestä on todella ikävää, että tuollaista on. Olin kohteena sitten minä itse tai joku muu bloggari. Olen miettinyt sitäkin, että pitäisikö ottaa sellainen julkaisulinja ettei julkaise mitään tuollaista paskaa… Sitten ei ainakaan kukaan muu provosoituisi tai vastaavasti pahoittaisi mieltään.

      Mutta kiitos ihana Turun lukija, oli ihanainen kommentti! <3

  2. Hei Jutta 🙂

    Mielestäni näissä kuvissa oot erittäin kaunis, ihanan herttainen sanoisin 🙂

    -M-

    1. Voi kiitos M, kuinka kivasti sanottu! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *