Ne ykkösfarkut

Jos jostain vaatteesta voi sanoa, että siihen on ”hurahtanut” niin meikäläinen voi kyllä todeta näin Dr. Denimeistä. Uskomatonta mutta totta, ostin ensimmäiset kyseiset pöksyt vasta viime talvena ja sanotaan näin, että enää en muihin farkkuihin vaihtaisi! Ennen pidin ykkösenä Vero Modan Wondereita mutta ovathan nämä ihan eri luokkaa. Vaikka tässä näitä farkkuja nyt hehkuttelen, en vielä omista kuin yhden parin. Alkuun nämä Dr. Denim Kissyt olivat siistit housut jotka palvelivat mua niin vapaalla, kuin duunissa. Jossain vaiheessa kesää innostuin repimään polvet rikki, koska tarkoitus oli hankkia uudet vielä kokoa pienemmät Denimit. Nämä ovat siis kokoa XS mutta seuraavaksi ostan ehdottomasti XXS:t (jos sopivat?), sen verran malli kuitenkin venyy. Nämä XS:t ovat mielestäni juurikin oivat  tuollaisena revittyä, koska figuuri on muutenkin vähän antanut periksi. 

Joidenkin olen kuullut näistä toteavan, että ovat samalla maailman ihanimmat housut mutta samalla kettumaisimmat. Vaikka allekirjoitan, että kyllä nämä hieman käytössä venyvät niin venyminen on kuitenkin eri luokkaa, kuin noissa aikaisemmin käyttämissäni. Edelleen farkut ovat mallissaan, ehkä väri on hieman antanut tummuutta pois mutta kyllä ne silti istuvat! Noita seikkojahan voi hidaastaa pesemällä farkkuja mahdollisimman harvoin, niin ällölle kuin se kuulostaakin. Itse olen kuitenkin opetellut niiden tuulettelun. Aika hyvä keino jos kyseessä on farkut, jotka eivät ole likaiset konkreettisesti mutta tuntuvat hieman sille. Ja no aina silloin, kun on pakko pestä niin sitten vaan koneeseen nurinkurin ja ilman huuhteluainetta. Ikuisethan eivät ole kait mitkään housut, joten turhaa sitä odottelee vuosien istuvuutta…

Mun olisi tosiaan tarkoitus tässä syksyn mittaan löytää jostain ne XXS:t ja testata menevätkö ne mulle edes nipin napin. En ole meinaan löytänyt vielä mistään tuota kokoa korkealla vyötärölllä. Aina, kun olen esim. Stockkalla vaivautunut kipuamaan yläkertaan ei siellä ole ollut kaikkia kokoja. Ja ei näemmä ole ainakaan Stockkan verkkokaupassakaan kyseistä kokoa. Saatika sitten Carlingsissa… 

*Nellyltähän kyseisiä farkkuja löytyy jokusia mutta noissa on taas tarjolla vähän erilaisia kokoluokituksia. Eikä esim. Kissyistä korkeaa vyötäröä. Heidän valikoimansa voit kuitenkin halutessasi kurkata *täältä. Sieltä löytyy kyllä korkeaa vyötäröä, esim. revityt *Regina jeanssit mustana ovat aika mageet! Noissa on kuitenkin tuumakoot, eli meneekö ne sitten koko pienemmissä mitoituksissa kuin tavallisesti ottaisi vaikka ne Kissyt? Tietääkö joku? 

Anyways, jos haluaa tilata ne tutut ja turvalliset Kissyt eikä tarvitse sitä kokoa XXS niin ainakin *Stockmannin verkkokaupassa näyttäisi olevan kokoja ihan mukavasti tarjolla. Ja hintaakin vain 49,90 €, eli ei mielestäni kyllä paha vaikka noita joutuisi sitten ostamaankin parit vuodessa. :D Sen verran mukavista pökistä on kyse ja tosiaan kuten otsikkokin sen kertoo niin itselleni ihan ykköset! 

Onko joku muu teistä samaa mieltä Dr. Denimeistä? Ovatko ne ykkösfarkut vuodesta toiseen? 
Ja jos tiedätte mestoja joissa olisi heti testata sitä XXS:ää, niin saa antaa vinkkiä vaikkei vinkkipalkkiota tulekaan! ;)


* Mainoslinkkejä / addlinks
On my way

33 vastausta artikkeliin “Ne ykkösfarkut”

 1. Olin Dr. Denimien vannoutunut käyttäjä, kunnes löysin nämä:

  http://shoesspeaklouder.blogspot.fi/2014/08/the-battle-of-stretchy-jeans.html

  Tässä blogikirjoituksessani kerron että olen löytänyt Dr. Denimeille varteenotettavan haastajan ainakin hintansa puolesta. Laatukin näissä haastajissa vaikutta yhtä hyvältä, jollei paremmalta kuin Dr. Denimeissä! Mielestäni 50 € farkuista jotka kuluu tosi nopeasti on aika iso summa. Dr. Denimeissä plussaa on värivaihtoehdot :)

  • Okei, ovatko tosiaan yhtä joustavat?! Cool. Katsoin samalla tuota vyötäröäkin… Itse tyykkään, että se on korkea mutta samalla taskut ovat istuvasti takaa. Näyttäisivät kyllä sinun päälläsi todella hyville. :)

  • Ovat yhtä joustavat :) Materiaali on ehkä hitusen pehmeämpi. Mulla on matalavyötäröinen versio, mutta niistä löytyy myös korkeavyötäröinen versio!! :D

 2. Mäkin olin ennen Dr. Denimien suurkuluttaja, mutta Vilassa/Veromodassa Pieces -merkiltä tullu samantyylisiä pöksyjä, ja pienin koko on XXS/XS, et kandee mennä sovittamaan, miten natsaa sun päällä! :)

  Henna

  • Olen myös ihan hullaantunut noihin Piecesin housuihin. Ainakin netistä niitä saa myös korkealla vyötäröllä. :-) Ne ei anna periksi, väri ei kulu eikä muutenkaan tunnu menevän rikki.

  • Okei! Ovatkohan samat joita koklasin joku vuosi sitten, kun Vero Modassa vielä työskentelin. Silloin eivät tuntuneet lainkaan omille, olivat aivan liian joustavat tai juuri vyötäröön jäi sellaista löröä ja muuallekin rypytystä. Tosin, voi olla, että vuodessa on tullut uusi malli ja paremi matskukin. ;)

 3. Hmm en tiiä oonko ymmärtänyt väärin, mutta mun mielestä kissyt on matalalla, plentyt semikorkeella ja solitairet tosi korkeella vyötäröllä? Mutta ihanat housut on, itellä mennyt varmaan 10-15 plentyt ja parit solitairet :D

  • Joo pitää paikkaansa toi sun kissy, plenty ja solitaire teoria :D eli normaalikorkuiset tai korkeavyötäröiset ei enää ookaan nimeltään kissyt =)

  • Mä myös tätä tekstiä lukiessani huomasin saman. Puhuit kissyistä mutta tarkoititkin varmaan kuitenkin korkevyötärömallia? eli Plentyä :) huippuhousut ovat!

  • Okei, mä en oo tiennyt tosta teoriasta. :D Oon vaan kuullut puhuttavan Kissyistä ja that`s it. No mutta, pääasia et pointsi tuli selväksi ja mullekin selkisi jotain uutta. ;)

 4. Ostin viime jouluna Tukholmasta Vero Modan Pieces farkut ja ovat kyllä yhdet lemppareistani. Venymistä en ole huomannut, vaikka olen ahkerasti pessyt ja hintakin oli muistaakseni alle 50 egee, tosin olivat joulun jälkeen alessa. Suosittelen kokeilemaan!

  • Okei. Tosiaan aikaisemmin, kun Vero Modassa työskentelin niin siellä Piecesinkin tuotteita tuli kokeiltua. Eivät toimineet mulle heidän farkkunsa silloin, tosin tiedä sitten nykyisistä malleista? Ehkä pitää käydä kurkkaamassa!? :)

 5. Xxs ookoo löytää enää vaa oikeestaa drdenimjeans omilta sivuilta :) itekin olen yrittänyt etsiä, sillä xs:issä etenkin vyötärö käy minulle isoksi käytössä.

  • Aa, okei, No siis mullakin jää juuri sitä löröä siihen pepun yläpuolelle ja vyötärölinjaan. Istuvat kyllä reisistä ja niin, pituus voisi kans olla lyhyempi kuin XS:ssä. Hmm, ikävä kuulla jos niitä ei enää myydä. :(

 6. Mä oon kuullu, että ainakaa Carlingsille ei enää toimiteta xxs:ää ollenkaa, tiedä sitten pitääkö paikkaansa? :o

  • Ehkä tän peppuvillityksen myötä kenenkään peppu ei enää mahdu XXS:ään?! :D Villi veikkaus, heh.

 7. Ite tilaan Zoovillagesta, kun on myös täällä ollu nämä vuosia ykkösfarkut! Kokeile Plentyjä tai Solitairea (se kait oli se tosi korkeavyötäröinen) On itseasiassa ne just jalassa ja ne on kyllä tosi korkeet, mulla koko XS ja housujen vyötärönauha hipoo kylkiluita.. Toimii hyvin myös korsettina ja tukivyönä, kun imasee vatsan kivasti kasaan :–D Zoovillagesta on saanut myös XXS:ssää. Toivottavasti löydät!

 8. Oon suosinyt mustia Kissyjä on pitkään ja yleensä värin haalistuttua oon heittänyt ne koneeseen pesukonevärin kanssa ja ovat taas kuin uudet. Nyt löysin kuitenkin Gina Tricotista uuden Alex-mallin, joka on kuin Dr.Denimin Kissyt, mutta hintaa vain 29.90e.

  • No siis ensimmäinen kommentoija mainitsikin noista Alex -farkuista. Kun tervehdyn niin on ihan pakko käydä kokeilemassa! :)

 9. Sä oot kohta kolkyt. Sun ei tarvi mahtua kokoon XXS. Ethän halua näyttää lapselta aikuisen vaatteissa tai toisinpäin.
  Musta esimerkiksi Victoria Bechamin mallisto sai kerran tosi noloa palautetta kun vaatteet ei mahtuneet edes 12-vuotiaille. Jonkun pääkopassa on vika jos aikuinen nainen ei löydä vaatteita oikealta osastolta.

  • Mitä hittoa, kuka on sanonut että mun tarvisi mahtua siihen kokoon? :D Normaalisti mulla onkin xs ja s jotka ihan yhtä normaaleja kokoja naisille kuin vaikka m ja l. Ainoastaan Dr. Denimeissä mietin tuota kokoa xxs, koska xs lösähti kuitenkin sen verran, että xxs voisi säilyä pidempään istuvana. Siispä älä lähde vääntelemään mun sanoja mieleiseksesi. :) Mä löydän hyvin vaatteita naisten puolelta eikä oo mitään tarvetta vierailla lasten puolella. :) Huokaus.

  • Taisi osua arkaan paikkaan tuo kommentti :D Onhan se hienoa hehkuttaa blogissa, että xs on mulle ihan liian iso…

  • No kun ei se xs ole iso muuta kuin käytössä venyessä :D Niinhän mä kirjoitin. Ihan noita xs:iä edelleen käytän eivätkä päältä putoa. Eli tosi ilossa täällä asiaa toitotan. :)

 10. No samapatuo mikä se koko nyt on, mut nyt on kommentoitava, että DR. denimin farkkulegginsseissä en ite suosittele asiakkaiden ottavan pienintä mahdollista kokoa, joka päälle menee, koska saumat ovat käytössä liian kovalla koetuksella ja käyttöikä on näin ollen entistä lyhempi. Ja ihan btw koko xxs, jota toimitetaan aika harvoin mihinkään, vastaa farkuissa tuumakokoa 23. Eli vaikka toi farkkulegginssi venyykin käytössä, niin ei kannata ottaa sitä pienintä kokoa, koska todennäköisesti se vaan hajoo nopeammin. :——)

  • No sitä minäkin. :D Okei, mitähän kokoa tuo Dr. Denimin XS sitten vastaa, 24? Mulle ei kyllä muista merkeistä menisi kuuna päivänä 24 päälle… Uskon noiden farkkujen olevan ihan omaa kokoluokkaansa, eli niihin ei varmaankaan sovelleta ihan normi kokotauluja. Venyvyys taitaa olla sen verran suuri jos luvataan housujen tuntuvan maailman mukavimmille, ja niinhän ne muuten tuntuukin! :)

   Jos löydän xxs:t jostain niin testaan mutta muuten sitten mennään tuolla löystyvällä xs:llä.

 11. Pakko kommentoida vielä näinkin ”vanhaan” postaukseen, että nää ginan Alexit on rakkautta. Ostin pari viikkoo sitte ja muita oo enää päällä näkynytkää. Jotenki tuntuu hitusen laadukkaammilta kun dr. denimit. Mee ihmeessä hakeen, ite hain eilen jo toiset ku pelkään et ne loppuu :D

  • Okei, kiva kuulla! Ei varmaan muuta voi kuin mennä niitä itsekin testaamaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta