Aamun lettukestit

Täällä päivää on aloiteltu pitkästä aikaa banaani -letuilla. Jostain syystä olen vallan meinannut unohtaa tuon helpon ihanaisen reseptin, jatkossa näitä useammin! Tällä kertaa tein taikinan ensimmäistä kertaa blenderillä ja letuista tuli entistä kuohkeampia, nams. Reseptin tietää nykyään varmaan jokainen mutta vielä kertauksen vuoksi voisin sen jakaa. Eli pieneen satsiin (noin 4 pikku lettua) tulee tosiaan banaani ja kaksi kananmunaa, jos haluat suuremman satsin niin sitten vaan määrän tuplaamista. Itse teen yleensä kaksinkertaisen satsin, josta riittää sitten helposti kahdelle hengelle. Kaksi kananmunaa ja kaksi banaania, avot. Omat suosikkini lettujen päälle täytteeksi ovat kotimaiset mansikat, sekä hunaja. Aikamoista herkkua mutta samalla super terveellistä! 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Aamun lettukestit”

    • Taideaineissa ja liikunnassa kyllä, aina 9-10 oppilas. Matematiikka, fysiikka ja kemia mun hankalimpia osa-alueita. Muut sitten siltä väliltä. Äidinkieli oli muistaakseni kasi yleensä vaikkei näemmä uskoisi. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta