Ihonhoidon ihmesieni

No nyt on kyllä ilo kirjoittaa tuotteesta, joka on todellinen löytö! Olin noin kuukausi sitten Livboxin tilaisuudessa ja he halusivat ilokseni lähettää minulle uusimman boxin kotiin. Jälleen kerran ihania tuotteita, Body Shopin vartalovoidetta, Lumenen lemppari arskapuuteri, Cliniquen ehkä maailman paras silmänympärysvoide… ja tämä, ihmesieni! Oikeasti katsoin aluksi sientä vaan nopeasti, että se on jokin jalkasieni/raspi ja heitin kaappiin. Tällä viikolla avasin tuota kaappia uudestaan siistiäkseni sen sisältöä ja samalla sieni tupsahti jälleen eteeni. Hahah, ei ollut tosiaankaan mikään jalkaraspi vaan ihonhoidon ihmesieni. Pussin taustan luettuani laitoin Googlen laulamaan ja tämän jälkeen tulin entistä vakuuttuneemmaksi, että onhan tätä nyt kokeiltava!

Ja onneksi kokeilin, aivan mieletön kapistus! Kyseessä on siis Konjac -kasvin juuresta valmistettu kasvosieni. Tämä 100 % luonnollinen pesusieni sopii jokaiselle ihotyypille, myös vauvan iholle. Sientä käytetään siis meikin, lian ja talin puhdistukseen iholta. Se myös kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja täten kirkastaa ihon väriä. Konjac -sieni on erinomainen herkälle iholle ja tasapainoittaa luonnollisesti ihon pH:n. 

Itse olen nyt käyttänyt sientä aamuin illoin koko viikon ajan ja pakko sanoa, että olen vakuuttunut. Käyttö on todella helppoa, eli pidetään hetki lämpöisen vesihanan alla, jonka jälkeen puristetaan ylimääräinen vesi sienestä. Sitten vaan hierotaan iholle kevyesti, pyörivin liikkein. Lopputulos on uskomattoman sileä ja todella tuntuu, että kasvoilta on lähtenyt ylimääräistä likakerrosta, mahdollisesti jopa hieman syvempääkin. Pinta tuntuu yhtä puhdistuneelle kuin kuorinnan ja naamion jäljiltä, siitä tulee todella sileä! Siteeraisin, että kuin vauvan pylly. 🙂 Kun puhdistuksen on suorittanut huuhdotaan sieni vielä kertaalleen ja ripustetaan odottamaan seuraavaa kertaa. 

Yhden Konjac -sienen käyttöikä on 1-3 kk, käyttömäärästä riippuen. Sieni siis pienenee käytössä ja täten ikäänkuin vain lopulta häviää. Kätsyä! Toki selvitin mistä näitä nyt sitten saa jatkossa hankittua, niin ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalossa on myynnissä useampiakin *Konjac Sponge -tuotteita. Tuolta löytyy usemmallekin eri ihotyypille tarkoitettuja sieniä, omani on tuo normaalin ihon sieni. 

Löytyykö täältä muita Konjac -sieneen hurahtaneita? 🙂

* Mainoslinkkejä / sieni saatu blogin kautta

Kommentit (8)
  1. Oon hurahtanut myös, ihana! <3

    1. Jep, joihinkin juttuihin on vaan niin helppo hurahtaa. 😀

  2. Oo mäkin haluan tuollaisen 🙂

    1. Ei muuta kuin tilailemaan, ihana on! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *