I love pink

Vaikken mä mikään pinkin värinen olekaan näin päällisin puolin, niin silti rakastan kyseistä väriä ja paljon. Alusvaatteet, treenikamppeet ja meikit. Noissa ehdoton lemppari värini on pinkki, eikä se ole muuttunut miksikään tässä vuosien saatossa. Pinkki vaan tekee olon naiselliseksi, on romanttinen ja kaunis. Tässäkin tosin pitää muistaa hyvän maun raja. ;) Eli ei nyt puhuta mistään babypink -maailmassa elämisestä vaan tarkoitan lähinnä niitä naisellisia yksityiskohtia. Vaaleanpunaiset huulet, alusvaatteet tai treenitoppi. Alla kosmetiikkakaapistani ja meikkipussista muutama pinkki ihanuus. 

1. Victoria`s Secretin aivan ykköstuoksu, johon olen hullaantunut. Ennen se oli Coconut Passion mutta Kreetan reissumme jälkeen on ehdottomasti ollut tuo Mango Temptation! Suihkin tuoksua etenkin aina suihkun jälkeen iholle ja hiuksiin, ihanan raikas ja naisellinen. :)

2. *Baby Lips – Pink on suosikkini noista kyseisistä huulirasvapunista. Niin hempeän tyttömäinen, ihana piristys vaikka ihan meikittömään lookkiin. 

3. *Lumenen Natural Code -huulikiiltokynä. Sävynumero 1, Cotton Candy. Tämäkin aivan ihana huulilla käytettävä punan ja kiillon sekoitus. Mielestäni tuo kynä -idea on todella kätevä. Helposti menee tuollaisenaankin kassin pohjalla. :)

4. *Lumenen Wild Rose -huulikiilto. Sävy 4, Clover. Tämä on valehtelematta ensimmäinen kunnon huulikiilto jota olen käyttänyt vuosiin! Inhoan siis yleisesti ottaen huulikiiltoja, enkä niitä käytä. Tosin tätä lukuunottamatta. :D Ehkä se on sitten tämän kiillon karkkinen tuoksu ja kiva koostumus mikä on saanut mut päänin kääntämään. En tiedä. Ihanan pinkki purkki kulkee kuitenkin nykyään kassissa päivittäin. 

5. Essie – lovie dovie. Aivan ihana babypink kynsilakka, josta ei voi olla pitämättä. Essiethän ovat tunnetusti super hyviä, kuivuvat nopsaa ja ovat vaan yksinkertaisesti laadukkaita. Yksi lemppari lakkamerkki, ehdottomasti.

6. *Lumenen Gel Effect, sävy Blooming Summer. Nostan todella hattua Lumenelle näistä geelilakoista, ehkä paras keksintö aikoihin! Omalla listallani nämä menevät siis ehdottomasti Essieiden kanssa kärkeen kynsilakkojen ranking -listalla. Plussaa myös kokoajan tulevista uusista sävyistä.

7. Lancômen Rouge in love -huulipuna, sävy232M. Aiiiivan suosikkini! Niin ihanan roosainen huulipuna ja se kesto huulilla. Todellakin sopiva hinta-laatusuhde.

8. *Cliniquen poskipuna, 10 Precious Posy. Tämäkin suosikkini! Yllättäen tykkään poskillakin sellaisesta pinkin vienosta punasta. :) Mulle tosin varmaan kävisi hyvin tummemmatkin punat mutta joku näissä vaaleanpunaisissa vaan vetoaa. Ehkä se on se hempeys ja nuorekkuus?

9. Glitterin pehmoponnarit. Pehmeän huolettomia ponnareita, jotka pitävät tukan ojennuksessa niitä vahingoittamatta. Pidän näitä ehdottomasti parempina kuin puhelinlankaponnareita. Itseasiassa jos rehellisiä ollaan en diggaa ollenkaan niistä ollenkaan. Alkuun ajattelin, että wow mikä keksintö mutta käytössä kaikkea muuta mielestäni. Valuvat eivätkä pidä hiuksia ns. asemissaan, esimerkiksi treenatessa aivan surkeita. Ennemmin siis liputan näiden pehmoponskujen puolesta, helliä hiuksille mutta samalla pysyvät tukevasti paikoillaan.

Löytyykö sieltä pinkin ystäviä? :)


* Tuote saatu blogin kautta

On my way

4 vastausta artikkeliin “I love pink”

  1. Pinkit huulipunat, kiillot ja kynsilakat on myös kun lemppareita. Myös pinkki neule näyttää hyvältä farkkujen tai mustien housujen kanssa ja tuo asuun piristystä. Ja sitten vielä pinkki kaulahuivi on pop :)

  2. Aivan ihania juttuja :) Mutta pieni virhe on lipsahtanut tuonne, huulipuna on Lancômen eikä Diorin ;)

    Mukavaa viikonloppua,
    Sinzu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta