Syksyn pukeutumista

Vielä on saatu nauttia suhteellisen lämpimistä keleistä vaikka syksy tekeekin tuloaan. Neule on liian kuuma päivisin mutta iltaisin taas saisi olla kaksi päällekkäin. :) Mun operaatio ”kaapin tyhjäys” alkaa olemaan loppusuoralla, ehkä vielä yhden kirppiksen saan väännettyä tänään mutta muuten on tehty ihan mukavasti tilaa syksy -ja talvivaatteita varten. Kaappi ammottaakin tyhjyyttään juuri talvivaatetuksen saralla ja odotan, että pääsen hieman kaupunkiin kiertämään. Ehdottomasti Kaivarin Kanuunan Kirppiksellekin heti, kun vaan tästä flunssasta täysin toivun. ;) Ja no toki Zarassakin on käytävä pitkän tauon jälkeen… Olen kuitenkin huomannut, että nykyään paljon mieluummin tilaan netistä, kuin kierrän kaupungissa shoppaillen. Kotona on huomattavasti kivempi sovitella vaatteet ja sitä ei tee ns. hätikööityjä ostopäätöksiä. Inhoan palauttamista liikkeeseen mutta postin kautta palauttaminen on taas kymmenen kertaa helpompaa. Liikkeessä tuntuu, että myyjät oikein syynäävät tuotteen läpi ja katsovat sinua kulmien alta tyyliin ”etkai vaan ole käyttänyt tätä”. Se on rasittavaa. :D

Loin muutamia syksyisiä asukollaaaseja tässä ”aamukahvini” lomassa. Mä diggaan niin paljon tällaisesta lämpöisemmästä pukeutumisesta ja nilkkurit ovat ihan meikäläisen ykkösjuttu! Noita ekan kollaasin nilkkureita aloin miettimään, mielestäni aika coolit ja korkoakin on juuri passelisti. :) Miltäs nämä syksyiset asukokonaisuudet teistä näyttävät?

Autumn set
Sweater *click / Jeans *click / Shoes *click / Hat *click / Bag Ralph Lauren
Black & white

Blouse *click / Coat *click / Jeans *click / Shoes *click / Bag Louis Vuitton
pink autumn

Sweater *click / Skirt *click / Shoes *click / Backpack *click / Watch *click / Beanie *click

* Mainoslinkkejä / addlinks
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta