Pantapää

Täällä vietellään hyvin rauhallista lauantai -iltaa. Vain minä, teekupponen ja lämmin viltti. Mies lähti kavereiden kanssa ulkoilemaan ja minä nautiskelen. Älkää ymmärtäkö väärin! Kun asuu kaksin yksiössä ovat tällaiset yksinolemiset vaan aika nannaa vaikkei tietenkään kovin pitkään. ;) Olen aina tykännyt viettää aikaa yksin. Nautin hiljaisuudesta ja siitä, että omille ajatuksille on tilaa. Bloggaaminenkin on paljon helpompaa, kun toinen ei kokoajan juttele toiseen korvaan… Jo lapsena vietin paljon aikaa yksin leikkien, sekä omia juttuja tehden. Se oli itseasiassa aika outoa, kieltäydyin usein kavereiden kutsuista, koska halusin tehdä asioita itsekseni. Kai mä siis siksi edelleenkin hakeudun tietyn verran tilanteisiin jolloin saan viettää aikaa yksikseni. Mua alkaa ahdistamaan jos pitää kokoajan sosialisoida tai olla ihmisten seurassa. Ne jotka tuntevat mut hyvin, ymmärtävät ettei esimerkiksi ystävyys lopu vaikkei kokoajan nähtäisikään. :)

Yleisesti ottaen tänään oli toiminnallisin päivä hetkiin. Vertailukohtana on siis ne kolme himassa vietettyä saikkupäivää. :) Itseasiassa tänään oli eka päivä, kun uskaltauduin jo kaupunkiinkin käväisemään. Edelleen kuitenkin valitettavasti oli vähän sellainen ”utuinen” olo, yksitti ja räkää tuntuu olevan litrakaupalla vaikkei kuumetta enää olekaan. Salille ei siis vielä taida uskaltaa hetkiin… Hiuksiin laitettiin uusi ihana väri! Laitan huomenna vielä tarkempaa postausta ja parempia kuvia. Nyt ajattelin keittää uuden kupposen teetä ja syödä vähän suklaista soijajätskiä. Nauttikaahan lauantai -illasta missä ikinä menettekään, palataan huomenna!

Tänään kaivoin esiin burgundyn pannan ja siniset farkkuni.

Farkut GT / Paita Zara / Kello MK / Panta Pieces

On my way

4 vastausta artikkeliin “Pantapää”

    • Kyllä asutaan, samassa kämpässä jossa asuin yksin ennen seurusteluamme. :) Neliöitä on 24 mutta pohjaratkaisu on kyllä fiksu.

  1. Herttaisia ihania kuvia hih :) panta sopii hyvin tukan sävyihin ja tuo puna kans toimii tässä! Odotan jo postausta uudesta tukasta.

    • Voi kiitos. :) Joo toi on ihana panta, viime syksyn löytö vaatekaapista. No nyt se on itseasiassa jo ulkonakin! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta