Sneak peek / Ganni Teddy coat

Jokunen teistä ehkä muistaakin hetki sitten tilaamani harmaan *Gannin Teddy -villakangastakin. Hain sen tosiaan eilen Postin pakettiautomaatista, johon se saapui jo pari päivää tilauksesta mutta laiska mikä laiska. En ole varmaan koskaan ollut näin ajoissa talvitakin kanssa!! Yleensä kuulun siihen sakkiin, joka etsii niistä jämäkokoisista mieleistään siinä onnistumatta. Nyt olenkin todella tyytyväinen, että tulevalle talvelle on takki hankittuna ja vielä aivan ihana sellainen! 

Teddy istuu yhtä hyvin kuin sen arvelinkin istuvan, tilasin koon XS ja se on juuri passeli vartalonmyötäisempänä mallina (nauha solmittuna eteen) tai vastaavasti löysempänä laatikkomallina, jolloin nauhat on auki tai takana. Ihana, ihana! Ja materiaali tuntuu, sekä näyttää mielestäni todella laadukkaalle. Vähän ehkä jäi mietityttämään miksi en ottanut sitä vaaleanpunaista mutta toisaalta harmaa sopii sitten kaiken kanssa… 
Miltäs Teddy teidän silmiinne näyttää? 

PS. Booztilla on maanantaihin saakka jopa -20 % uutuuksista! 
Mukana on myös suunnittelijoiden tuotteita, eli kannattaa kurkata valikoima *täältä.


*Mainoslinkkejä
On my way

13 vastausta artikkeliin “Sneak peek / Ganni Teddy coat”

  1. Hyvä, en siis ole ainoa, jonka mielestä takki näyttää kylpytakilta! Onneksi et ottanut vaaleanpunaista !!

  2. Tietysti on pääasia, että itse pitää. Eikä ollut tarkoitus ilkeillä!

  3. Varmasti hyvännäköinen tummalla naisella. Värikkäitä huiveja niin tosi kiva. Kylpytakki ei kyllä tullut mieleeni. Kateellisten juttuja sanon minä! :)

    • Juu kyllä se päälläkin kivalle näytti! :) Ja kuten äsken totesin, makuja on monia. Toisen mielestä saunatakki, toisen mielestä mieletön! 😉

  4. Tuo takki on aivan ihana! Tuosta tulee hyvällä tavalla kylpytakkivibat pehmoisen materiaalin takia, mutta se antaa takille vain persoonallisen ilmeen. Näyttää varmasti ihan super-hyvältä jonkun muhkean huivin kanssa. :) Tuo väri on myös todella kaunis ja ajaton.

    • Kiitos, oon täysin samaa mieltä kanssasi! Ajaton väri ja mallikin toimii. Uskon ja toivon takin myös olevan kestävä laatuaan ja hintansa väärti. :)

  5. Hei, mä missasin tän värin oston aikoinaan, ja nyt olen hulluna koittanut ebayt ja muut metsästää tätä harmaata Gannin takkia. Kysyisin nyt hyvin erikoista kysymystä, että onko takki vielä sulla käytössä, ja jos ei, olisitko kiinnostunut sen myymään? Hyvää joulun odotusta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta