Second hand

Nykyään sana kirpputori, kirppis, second hand (miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua) on hyvinkin trendikäs. Jengi kierrättää omaansa yhä enemmän ja enemmän, sekä tekee kivoja löytöjä kirpputoreilta. Mielestäni tämä on upea ilmiö ja mahtavaa, että se on kasvamassa. Joskushan sana kirpputori meinasi ”köyhyyttä” ja sitä ettei ole rahaa ostaa uutena. Onneksi tuo on pikkuhiljaa muuttunut ja kirppareilla vierailee porukkaa tuloihin katsomatta. Tokikaan en nyt meinaa, että kaikki tulisi ostaa käytettynä, en itsekään niin toimi mutta hyvin paljon kivoja juttuja voi kirppiksiltä löytää! 

Itse olen tehnyt erityisesti viime aikoina useita löytöjä ja se jos innostaa. Miten paljon kivempi maksaa jostain Zaran paidasta viisi euroa kuin ostaa se uutena 25 eurolla. Tai ostaa uudenveroisia käytettyjä merkkituotteita puolet halvemmalla. Yksi vinkki muuten, kannattaa ehdottomasti tsekata merkkilaukutkin huuto.netistä tai tori.fi:stä jos sellaisia olette hankkimassa. Itse aijon tulevaisuudessa ehdottomasti ensin katsoa nuo vaihtoehdot. Esimerkiksi Luikkarin laukkuja löytyy tälläkin hetkellä useampia kyseisistä palveluista ja hinnasta on toki aina lähtenyt pieni siivu vaikka laukku olisikin uudenveroisessa kunnossa. Käytettynä voi myös löytää kivasti patinoituneita merkkilaukkuja. Itse diggaan tuollaisista todella paljon, noissa laukuissa on sitä fiilistä ja tarinaa. Suosiiko moni teistä käytettyjen merkkituotteiden hankkimista tai ylipäänsä second handia?

Löysin viikonloppuna ihanan Kookain tekoturkiksen alle 30 eurolla. Aitoa en päälleni pukisi ihan eettisistä syistä mutta tekoturkeista kyllä pidän. Mielestäni ihania talven illanvietoissa! Mitäs tykkäätte? Hyvä vai huono löydös? :)

Tekoturkis Kookai (second hand)/ Housut Only

On my way

10 vastausta artikkeliin “Second hand”

 1. aivan ihana tuo tekoturkis! :) ja kirppikseltäkö se löytyi vai missä tuo second hand liike sijaitsee,helsingissä?

  • Kiitos! Eli löytyi Kaivarin Kanuuna nimiseltä kirpparilta. :) Se on itsepalvelukirppis Kaivarissa.

 2. Ehdottomasti hieno löytö! :) Osaatko suositella Helsingistä sinun mielestä hyviä kirppareita?

  • Joo, eikö! :) Siis Kaivarin Kanuuna on suosikkini, sijaitsee Kaivopuiston tuntumassa. :) Muualla en olekaan hetkiin käynyt.

 3. Täydellinen tekoturkis! <3 En myöskään aitoa turkista käytä, mutta rakastan tekoturkistakkeja, liivejä..

 4. Ihana turkis! Tekisit Second hand postauksen jossa kerrot missä kirppareilla käyt, ja annat vähän vinkkejä kirppareilla kiertelemiseen :) Pitäis nimittäin ehdottomasti käydä enemmän kirppareilla, mutta en oikein tiedä mihin mennä.

  • Kiva idea, voisin tehdäkin. :) Oma suosikkini on siis Kaivarin Kanuuna, lähellä Kaivopuistoa. Käyppäs siellä ensialkuun. ;)

 5. Mäkin kaipaisin kirpparisuosituksia Helsingin seudulta! Mun kokemusten mukaan Helsingin kirpparit on usein ylihintaisia ja valikoimaa on yllättävän vähän. Esim Vaasassa on useampi todella hyvä kirppari, josta löydön usein todella laadukkaita vaatteita halvalla ja myynnissä on paljon hyvää tavaraa :)

  • Kaivarin Kanuuna Kaivarin huudeilla. :) Kyseessä on siis itsepalvelukirppis jossa toki monen hintaista tavaraa. Itse olen yleisesti ottaen sellainen, että voin maksaa käytetystä vaikka useita kymppejä jos diggaan tuotteesta, eli en etsi mitään eurolla lähtee kamaa. Toisaalta taas en kyllä ostakaan mitään nuhjuuntunutta tavaraa vaan haluan, että tuotteet ovat siistejä. Maksan tosiaan siitä hyvästä kunnosta eikä silloin haittaa onko paita ollut jonkun toisen päällä vai ei. :) Mutta tosiaan jos etsii tosi halpoja kirppisvaatteita niin paras on varmaan sellaset joissa myyjä on pöydän takana (Hietsu jne.) Jäähallikin taitaa aueta pian tai kenties olla jo auki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta