Syyshiukset

Kävin eilen pitkästä aikaa kampaajalla. Viime kerrasta oli vierähtänyt reilusti aikaa, sanoisin ainakin puolisen vuotta. Tuona aikana värjäsin tyveä muutaman kerran himassa mutta muuten aika vähäistä on ollut värjäily, halusin ns. lepuuttaa hiuksia. Kesä onkin ehkä sellaista aikaa, että hiukset saavat elää sitä omaa elämäänsä, syksyllä sitten taas tehdään muutoksia ja mahdollisesti niitä uudistuksiakin. 

Helsingistä on muuten vaikea löytäää hyvää kampaajaa, tai varmasti löytyy useita hyviä mutta jos haluaa löytää ns. luottokampaajan voi joutua kiertämään useamman pettymyksen. Näin ainakin täällä päin on tehty, kunnes tuttavan kautta löysin Neo-Hiushuoneen Jennin. Nuorekas ja pirtsakka, sekä mikä tärkeintä hyvin ammattitaitoinen. Jenni kuuntelee kyllä erinomaisesti mitä asiakas haluaa ja vastaavasti taas sanoo suoraan jos mielessä siintää oman tukan kunnolle mahdottomat ideat. Siksipä jälleen pienoisen tauon jälkeen otin blogiyhteistyön merkeissä Jenniin yhteyttä ja sovittiin aika tukkani käsittelylle.

Mulla oli mielessä muutamia vaihtoehtoja kuten täällä blogissakin tällä viikolla kirjoittelin. Joko lämmintä suklaata tai sitten vastaavasti vähän vaaleaa raitaa, tosin maltillisesti. Hiukseni olivat takaa aika karseassa kunnossa, ombre puski esiin ja hius oli epätasainen. Itseäni häiritsee tuollainen epätasaisuus joka tulee juurikin siitä kotivärjäilystä ja siitä, kun väriä ei mene joka kohtaan. Halusin hiuksiin taas siistiä tasaisuutta mutta kuitenkin liikkuvuutta ja vivahteita. Päädyttiinkin Jennin kanssa pitämään tyvi aikalailla saman värisenä mitä se oli entuudestaan ja laittamaan hiukseen vähän raitaa, tosin vähän lämpöisempää sellaista. Tällä saataisiin hiukseen liikkuvuutta pitäen sävyt kuitenkin syksyisen lämpöisinä. Toki ainut haaste on se hiuksen alla edelleenkin kummitteleva ombre, joka sieltä varmasti vielä esiin tulee värin kuluessa… No katsotaan, toivon mukaan se sulautuu tuonne raitojen sekaan?! Tyvivärin ja raitojen lisäksi hiuksiinin laitettiin KC Professional Luxima -kiiltosävyte, joka tuo raitoihin kivaa sävyä ja samalla hoitaa hiusta. Tuntuukin muuten todella pehmeälle tukka pitkästä aikaa, oikein sellaiselle hyvin ravitulle. ;)

Mutta pidemmittä puheitta kuviin. Itse olen todella tyytyväinen! Hiukset näyttävät taas eläville ja nuo raidat ovat ihanat. Mä niin rakastan hiuksissa sellaista liikkuvuutta ja luonnollisuutta. Raidoillahan saa mukavasti myös tuuheutta tukkaan, aika hyvä kikka huijata hieman silmää. ;) 
Miltäs lopputulos teistä näyttää? :)

Jenni lupasi lukijoilleni SYYSTARJOUKSEN, eli hiusten leikkuu ja väri yhteensä 100 € (pitkien tai paksujen hiustenlisä 15-25 €). 
Suosittelen ehdottomasti testaamaan Jenniä jos mukava ja ammattitaitoinen kampaaja on edelleen hakusessa! :)

Ajanvaraus numerosta: (09) 693 2060

Neo-Hiushuone / Jenni
Kansakoulukatu 5, Kamppi
* Postaus toteutettu blogiyhteistyönä
On my way

18 vastausta artikkeliin “Syyshiukset”

 1. Hyvältä näyttää! Mä kans suosin raitoja juuri ton paksuntavan efektin takii.

 2. aivan ihanat!! syötkö muuten jotain vitamiinitabletteja koska sun tukka on kasvanut todella paljon kun viimeks leikkasit aika paljon pois! Ja voitko tehä vaikka jonku suihkupostauksen et mitä suihkutuotteita käytät ja tehoaineita. :))) Sulla on todella kauniit hiukset <3

  • Kiitos, mäkin tykkään! :) Söin kolmen kuukauden Priorin-kuurin tuossa taannoin ja nyt on Swiss Clinicin vähän vastaava tuote käytössä. Ajattelin tehdä siitäkin postausta tässä lähitulevaisuudessa. :) Mutta tosiaan Priorin tuli mulla just oikeaan saumaan ja sain sillä aika paljon lisäboostia kasvuun. Ja suihkutuote/mitä käytän hiuksille taas kyllä tulossa piakkoin. Olen kampaamotuotteiden ystävä mitä hoitamiseen tulee. ;)

  • Väritietoja tarkalleen mulla ei ole mutta tumma tyvi ja raidoitus jossa joku maski päällä jolla saatiin tuo sävy raitoihin. :)

 3. Looks a lot better and has the movement you were after. High/low lights always work! Good job by your hair dresser.

  • Kiitos! Jakku on Zaran jakku jonka löysin Kaivarin Kanuuna-kirppikseltä lauantaina. Hyvä löytö nimittäin hintalaput olivat vielä kiinni, ovh satasen ja itse maksoin pari kymppiä. ;)

 4. Eikös sun tukka ole ihan aito oma tukka? Tai näin olen ainakin ymmärtänyt :) Tosi kiva sävy ja muutenkin kiva tukka ilman mitään pidennyksiä tms.

 5. pakko kysyä kun muistelin sun syövän priorinia tai jotain vastaavaa? Itsellä alkoi noin kuukausi sitten hirvittävä hiustenlähtö, ja nyt hiukset ohentuneet huomattavasti, lähes puolella. Verikokeissa kilpirauhasarvot hieman koholla, eli luultavasti vajaatoiminnasta kyse jossa siis oireena hiustenlähtö, mutta ois kiva tietää onko priorinin kaltaisista valmisteista apua? Toivo alkaa loppumaan kun joka aamu ja hiustenpesun jälkeen hiuksia jää käteen runsaita määriä.

  • Moikka! Mullahan oli samaa viime keväänä mutta hiustenlähtö loppui, kun vaihdoin minipillerit pois. Tuon jälkeen aloin eheyttämään tukkaani, eli vähän värjäyksiä ja Priorin-kuuri. Nyt palautunut kyllä suht hyvin mutta edelleen ohimoilla on tosi paljon katkennutta vauvahiusta. Nyt odotellaan sitten niiden kasvua jolloin tukka lähenee jo entistä paksuuttakin varmasti. Ruokavalion lisäksi suosittelen juurikin esim Priorinia tai muuta karvan kasvua lisäävää tehostukseen. Niin ja toki sun tilanteessa selvitä ensin tuo sairaus. Kun saat siihen lääkkeet olen varma, että tukkakin lakkaa putoamasta.

 6. kysyisin onko tämä tarjous vain aivan täysin uusille Jennin asiakkaille? olen käynyt Jennin luona, mutta tästä käynnistä on vierähtänyt jo aikaa :)

  • Ei ollut puhetta mistään tuollaisesta ”rajauksesta” eli uskoisin, että hyvin voit tuon hyödyntää. :)

 7. Pakko kysyä tuosta priorin kuurista, että alkoiko kaikki karvat kasvamaan…Olen lukenut että jonkin verran lisääntyi myös tietysti karvankasvu ei toivotuille alueille..ei tietysti tarvi alkaa erittelemään mutta mielenkiinnosta kyselen jos itsekin söisin tuon kuurin, mutta ”apina” lookin pelossa en ole uskaltanut. Ja nyt siis on itsellä hieman tota ongelmaa jo muun karvan kanssa..Miksei ne hiukset paksune :/ (hormoni muutos imetyksestä johtuen vei hiukset ohimoilta. Aika karseeta, ymmärtää vasta kun omalle kohdalle sattuu. Nyt onneksi kasvaneet jo sen verran että ei näy kaljua). Hormonit, huh :(

  • No siis… :D Sheivaan joka päivä, eli itse en huomannut mitään poikkeavaa apinakasvua. ;) Ymmärrän. Mullahan siis katkesi kanssa tosi paljon hiuksia tuosta ohimoilta juurikin, eli tiedän mitä tarkoitat. Vaikkei varsinaisesti kaljua tullutkaan niin silti. Todella ikävää ja ei mitään kysymysmerkkiäkään ettei olisi ollut hormoneiden aiheuttamaa. :( Suosittelen lämpimästi Priorinia juuri tuohon ”kriittiseen” vaiheeseen, uskon sillä olleen oman tukan paranemisen kannalta tärkeä merkitys vaikkei sitä suoranaisesti voikaan ”todistaa”. Parempi kuitenkin syödä jotain extraa kuin olla syömättä. Olen myös kuullut eläinten piimaxin tehoavan todella hyvin, tosin aika uhkarohkeaahan tuo on mutta… :D

   Paljon tsemppiä sinulle, toivottavasti ongelma helpottaa ja saat entisen tukan takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta