Täydelliset avokkaat

Mustat avokkaat ovat mielestäni yksi naisen vaatekaapin tärkeimmistä asusteista. Omani kokivat lopullisen hajoamisen viime keväänä, joten nyt oli aika jo hankkia uudet tilalle. Työssä käytän korkokenkiä, joten mielestäni koron tulee olla sellainen, että sillä jaksaa seistä kahdeksankin tuntia. Toki välillä jalkoja saa lepuutella mutta pääasiallisesti koroilla mennään. Lisäksi titenkin juhlat, tilaisuudet ja muut vaativat usein ne korkkarit, joten kyllä niiden kenkien tulee olla ulkonäön lisäksi myös mukavat jalassa. Itse en pidä kovin korkeista koroista jo ihan siis epämukavuus syistä ja muutenkin näytän turhan korsteenilta jos pituuteen lisätään se kymmenenkin senttiä. ;)

Selailin eilen Zalandon avokas valikoimaa ja niiden useiden varteenotettavien joukosta löysin itselleni eniten silmääni (ja toivon mukaan jalkojani) miellyttävän nahkaparin. Nimittäin Michael Korssin avokkaat. Pari vahvaa syytä miksi nuo valitsin oli juurikin tuo korkojen korkeus ja pintamateriaali. Kiiltonahka ei miellytä niin paljon silmääni kuin tuollainen vähän mattaisempi. Mielestäni nämä näyttivät aika täydellisille ja  nilkkaosassa oleva yksityiskohta vielä kruunasi valinnan. Niin ja kengät olivat saaneet useamman positiivisen arvostelunkin. Toivotaan, että ovat jalassa sopivat ja saan uudet nahkakengät heti kovaan käyttöön! :) 

Lieneekö jollain muulla nuo kyseiset Korssin korkkarit tai kokemusta kyseisen merkin kengistä? Miten kestävät käyttöä?

heels
Kengät *täältä (*mainoslinkki)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Täydelliset avokkaat”

  1. Minulla on juurikin nuo kengät ja ihan mun suosikit! Mukavat ja hyvät jalassa! Jaksaa vaikka koko päivän niillä kävellä. Sopii juhlaan kuin juhlaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta