Puuterisuosikit

Ajattelin esitellä teille pitkäastä aikaa muutamia meikkipussini ehdottomia suosikkeja. Tällä kertaa puuterisuosikkejani. Näistä useampikin tuote on vilkkunut täällä blogissa jo aikaisemmin mutta samapa tuo! Parastahan on, kun löytää niitä kestosuosikkeja eikä aina tarvitse vaan etsiä ja etsiä ostelemalla sikaa säkissä. ;) Itselleni ihan arkipäiväisessäkin meikissä meikin yksi tärkeimmistä jutuista on aurinkopuuteri. Se on varmaan sellainen meikki, jonka valitsisin jos pitäisi valita yksi meikkituote jota ilman ei pärjää. Toinen todella tärkeä seikka itselleni on meikin kuulaus, joka syntyy paitsi niillä pohjatuotteilla niin hohdepuuterilla. Sillä saa ihan uskomattoman kuulauden iholle, joten jos sun meikkipussista ei vielä sellaista löydy niin suosittelen ehdottomasti marssimaan kauppaan jo tänään! Kuulostipas se kunnon myyntipuheelle. :) Mutta hohdepuutereita en vaan voi tarpeeksi hehkuttaa, sairaan hyviä.

Alla meikkipussini puuterisuosikit. Löytyykö sieltä teillekin tuttuja suosikkeja?

1. *Lumene Arctic Sun hohdeaurinkopuuteri / sävy Warm natural glow. Ehdottomasti hohdepuutereiden kärkikaartia! Antaa hohdetta sopivasti, mielestäni tätä ei voi osaamatonkaan meikkaaja sutia liikaa, eikä saada ns. liian kiiltävää naamaa. Hohdetta tulee siis hyvin maltillisesti. Plussaa erinomainen hinta-laatusuhde.

2. MAC Hohdepuuteri / tummempi sävy. Tämä on ollut suosikkini jo pitkään, ainakin pari kolme vuotta. Jos verrataan Lumenen vastaavaan, tätä tarvii laittaa huomattavasti vähemmän saman lopputuloksen saamiseksi. Ihanan kuulas ja hohdokas kasvojen iho kunhan ei sudi liikaa. ;) Tässä on siis vaarana se, että innostuu vähän yliampumaan ja kasvoihin tulee sellainen ylimalkainen kuulaus ja pientä hohdehippua (been there done that). Kannattaa siis olla varovainen ja seurata kasvoja valossa samalla, kun sutii. Tuote maksaa suunnilleen 25-30 euroa Stockkalla.

3. GOSH aurinkopuuteri / sävy 02 Natural glow. Tästä sain aikanaan suositteluja ja on ollut kyllä niiden suositusten väärti! Aivan mieletön aurinkopuuteri jolla saa kivat varjot esimerkiksi juuri poskiluiden alle. GOSH on mielestäni merkkinä todella hyvä hintaansa nähden. Tätä käytän tosiaan aika maltillisesti, koska sen verran tumma sävy. Lähinnä poskiluiden alle, hiusrajaan ja leuan alle kaulaan. Levittyy kivasti ja on todella riittoisa! Myydään Sokoksella.

4. INGLOT aurinkopuuteri/ viisi sävyä. Kiva aurinkopuuteri jos tykkää, että samassa purkissa on se vähän tummempi varjostus, sekä se omaa ihon sävyä lähellä oleva väri. Itse pidän tässä siitä, että väri sekoittuu ja tulee ns. mixaus joka harvoin menee ihan täysin mönkään. Mielestäni erinomainen myös sellaisille henkilöille jotka arastelevat ostaa aurinkopuuteria, koska pelkäävät ostavansa liian tumman. Tässä sävyä, kun voi itse säädellä. Tässäkin hyvä hinta-laatusuhde. :)

5. *Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri / sävy Päivän hehku. Tämä on ehdoton ykkönen ihan perus aurinkopuuterina. Juuri oikea sävy iholleni ja voi huoletta sutia ilman pelkoa leviämisestä ja varisemisesta. Ei ”valu” myöskään iholta päivän mittaan mitä monet vastaavat tekevät. Tuolla valumisella tarkoitan siis puuterin muodostumista poskilla esim. sellaisiksi laikuiksi. Tätä ei tarvitse lisäilläkään päivän mittaan, eli meikki pysyy hyvin aamusta iltaan. :) Lumene kyllä harvoin epäonnistuu! ;)


* Tuote saatu blogin kautta

On my way

8 vastausta artikkeliin “Puuterisuosikit”

 1. Tuo Lumenen hohdeaurinkopuuteri on ollut mullakin aika ahkerassa käytössä :) Ostin sen keväällä sun postauksen innoittamana ja olen kyllä tykännyt. Tuon Lumenen aurinkopuuterin sain LivBoxin mukana, mutta se ei ole juurikaan ollut käytössä. Kerran olen kokeillut, mutta ei onnistunut peittoamaan mun suosikkeja ;)

  MS / Beauty Highlights

  • Joo se hohdepuuteri kyllä toimii! :) Aah, kurja kuulla. :( Mä taas tykkään tosi paljon! Höh.

 2. Tykästyin tuohon Lumenen hohdepuuteriin kesällä, mutta harmikseni huomasin, että se menee rikki todella helposti :(
  Mikähän sävy tuo MAC on? Sof and Gentle vai joku muu?

  • Aih, mulla on pysynyt hyvin ehjänä. :) Hmm. Mulla ei ole nyt sitä mukana ja purkin takana ei mielestäni ollut mitään sävynumeroa varsinaisesti… Mutta muistan, että tuo oli kahdesta vaihtoehdosta se tummempi vaihtis. Eli kannattaa kysyy Macin konsulenteilta vaan. :)

 3. Oletko huomannut tuossa inglotin puuterissa jonkun oudon tuoksun? Ei paha mutta ei hyväkään? Siis kun yleensä puuteri on hajuton tai korkeintaan miellyttävän tuoksuinen. Omassa puuterissani on erikoinen tuoksu. Inglotin silmämeikit taas ovat huippu hyviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta