Vakkari aamusmoothie

Viikonloppuisin on ihana nautiskella aamiaisesta pitkän kaavan kautta, brunsseilla ja syödä kaikkea tavallisesta poikkeavaa. Viikolla aamurutiinit kuitenkin noudattavat valitettavan samaa kaavaa kiireen vuoksi. Ei ole aikaa kattaa mitään vaan lähinnä haluan syödä jotain helppoa, nopeaa mutta samalla terveellistä. Jossain vaiheessa puuro oli suosikkini mutta siihen kyllästyttyäni siirryin smoothieisiin. Yhdessä vaiheessa tein jos jonkunlaisia smoothieita mutta nyt itselleni on vakiintunut yksi kestosuosikki. Tuo vihreä smoothielasi on tainnut Instagram -tilillänikin keikkua useampaan otteeseen, niin koukuttunut siihen vaan olen. Raikas mutta samalla sopivan makea, sisältää mm. spirulinaa joka on oikea voimajauhe. Paljon prodea, sekä vitamiineja. Oikea energiapommi arkeen ja usein myös viikonloppuihinkin! 

Suosittelen kokeilemaan jos hakusessa on terveellinen, maukas ja energiaa antava aamiainen!

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta