Lumipallo

Eilen ostin tämän syksyn ensimmäisen neuleen. Valkoisen ihanuuden, joka muistuttaa lumipalloa ja tuntuu vähintäänkin yhtä pehmeälle. Tällä hetkellä on mielestäni aivan raivostuttavat kelit, toisena hetkenä sun on todella kylmä ja toisena taas olet hikimärkä. Ihan parasta kutaa munkin puolikuntoiselle meiningille kulkea välillä ilman takkia ja sitten taasen kaulaliina ja rotsi päällä. Tavallaan kylmä mutta tavallaan kuuma, hankalaa. :D 

Viikko on jo puolivälissä ja viikonloppu kolkuttelee ovella. Mulla on kummipojan syntymäpäivät sunnuntaina, joten ainakin lastenvaate shoppailua olisi luvassa lauantaille. Muuten varmasti vielä ”parannellaan” rauhallisesti himassa, ei ole meinaan vieläkään olo ihan ok kuten tuolla aikaisemminkin mainitsin. Kaikki treenauskin joutuu valitettavasti olemaan nyt tauolla, ei auta. Välillä näin.

Mitäs tykkäätte eilisen asusta? Iskeekö teihin tällainen yksinkertainen neule + farkut tyyli?

Nilkkurit Sixtyseven / Housut Dr. Denim / Laukku Coccinelle / Neule H&M / Kello MK / Korvakorut Glitter / Aurinkolasit Ray-Ban

On my way

14 vastausta artikkeliin “Lumipallo”

  1. Olet todella kaunis näissä kuvissa! Ihana neule ja muutenkin ihana lookki :) Pidän itse kans kovasti neule-farkkuyhdistelmästä. Kivaa syksyä sinne!

  2. Kiva asu ja kauniita kuvia! Olet tyylikäs. Huulipuna näyttää tosi kivalta. Mikähän merkki ja sävy on kyseessä? :)

  3. Great sweater, fantastic hair, and the lipstick is ravishing, but you really really need new pair of jeans;-) (just kiddin)

  4. Upeita kuvia susta, Jutta! :) Tuo asukokonaisuus iskee todellakin, sillä mä itse asiassa suosin neule+farkut -yhdistelmää nilkkureiden tai saappaiden kanssa aika useastikin syksyisin ja talvisin. Tuo valkoinen neule on ihana! Multa löytyy kaapista melkein samanlainen ;)

    • Kiitos paljon! Joo ihanan helppo mutta toimiva kokonaisuus. :) Oli kyllä kiva löytö ja vielä en ole nähnyt muiden päälläkään. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta