Suosikkeja tukalle

Siivoilin äsken veskin ”kosmetiikkakoreja” ja päätin poimia sieltä muutaman lempparini tänne blogiin. Tällä kertaa hiussuosikkeja, tai oikeastaan enemmänkin tuota hoito/muotoilupuolta. Käytän yllättävän vähän hiuslakkoja ja muita tukkaan muotoilun päätteeksi suihkutettavia tököttejä. Tämä varmaan siksi, että tykkään todella paljon luonnollisesta tukasta jota ei ole laitettu liikaa. Useimmiten arkisin en koskekaan muotoilurautoihin tai muihin vaan annan hiusten kuivua vapaasti suihkun jälkeen. Oma tukkani on sellainen kiharan ja suoran sekoitus mutta suurimman osan ajasta diggaan siitä ihan sellaisenaankin. :) 

Alla suosikkejani hoito/muotoilutuotteista. 

1. Cutrinin syväkosteuttava hoitosuihke. / Suihkun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan suihkutettava hoitosuihke jolla saa mielettömän pehmeän ja ihanalta tuoksuvan tukan. Tämä on sellainen perustuote, jota tulee käytettyä useamman kerran viikossa. Auttaa muuten todella paljon takkutukan selvityksessä! 

2. Cutrinin latvaelixiiri. / Tämä on sitten huomattavasti tehokkaampi ja hoitavampi tehoboosti latvoille. Käytän suunnilleen kerran viikossa, varsinkin jos olen edellisenä päivänä vaikka käsitellyt tukkaa raudalla. Tekee latvat todella pehmoisiksi ja kiiltäviksi, kunnon tehokosteuttaja.

3. Cutrin Multispray strong. / Suihke jota käytän muotoillessani hiuksia kuumalla. Antaa mielettömän hyvän pohjan esimerkiksi juuri kiharoille (varsinkin rullakampaukselle). Tätä voi suihkia ihan tyvestä latvaan huoletta pelkäämättä rasvoittumista. Hinta-laatusuhde erinomainen! :)

4. Cutrin Multivolumizer. / Jostain syystä en tykkään niin paljon voidemaisista muotoilutuotteista kuin suihkittavista. Ehkä se on se pieni häilyvä raja jolloin voidemaisella saa liimaletin aikaiseksi? Näitä tulee käyttää siis hyvin varovaisesti. Tämä on kuitenkin vakkarini jos pelkästään föönaan tukan. Antaa kivaa tuuheutta ja kuohkeutta eikä muita tuotteita oheen edes tarvita.

5. Cutrin Anti-frizzer. / Tämä silottava kiiltovoide on sitten niitä suoristettavan tukan parhaita kavereita. Voiteella saa uskomattoman hyvän sileyden suoristettavaan fledaan. 

6. Avon Styling hold volume & curl mousse. / No sitten se mun tämän hetken ainoa muotoiluvaahto. Tuote on tarkoitettu kiharille hiuksille ja sillä saa kivasti tehostettua myös tukan omaa kiharaa. Vaahtoa kämmenille ja puristellaan tukkaan, entinen luonnonkiharapää tietää. ;) Itse käytän tätä hiusten pohjustukseen kampauksia tehdessäni. Vaahtoa voi puristella hiuksiin ihan kauttaaltaan eikä se rasvoita tukkaa tai tee siitä liian tököttimäistä. 

7. Aussie Miracle beach waves. / Jotenkin olen aivan hullaantunut näihin Aussien tuotteisiin. :D Olen oikeasti ennen luullut tämän olevan huono sarja mutta mitä hitsiä? Ei sille vaikuta! Paras koskaan kokeilemani”suolasuihke” tai suihke jolla saa rantalookin hetkessä. Mieletön tuoksu ja hiuksiin tulee todella paljon rakennetta ja kuohkeutta. Tällä pitäisi kyllä ottaa ennen -jälkeen kuvat, wow.! :)

8. Aussie Miracle dry shampoo. / Tätä taisin hehkuttaa blogissa jo aikaisemminkin. Erinomainen kuivashampoo jolla saa hiuksiin samalla kunnon volyymia. Mitään tyvikohottajia ei tämän kanssa tosiaan tarvita. ;)

9. Kèrastase Cristalliste. / No sitten seerumeihin. Tämäkin on tuttu tuote blogini lukijoille, hehkuttanut varmaan kymmenen kertaa. :) Tosiaan pitkäaikainen suosikkini, jolla saa kivan sileyden latvoille ja suoristettuun tukkaan. Jälleen kerran seerumit ovat mielestäni kymmenen kertaa parempia kuin öljyt, ainakin omalle tukalleni. 

10. Cutrin Arctic Berry drops. / Uudempi seerumisuosikkini mutta ei missään nimessä huonompi. Itseasiassa en ole vielä osannut päättää kumpi on parempi. :) Tämä on laadultaan ehkä hieman paksumpaa kuin tuo Kérastasen tuote mutta lopputulos on yhtälailla kiiltävä ja sileä. Hyvin pieni määrä tuotetta riittää viimeistelyyn, joten varmasti tulee olemaan hyvin riittoisa puteli. 

Löytyikö sieltä teille tuttuja tuotteita? :)


*Tuotteet saatu blogin kautta

On my way

2 vastausta artikkeliin “Suosikkeja tukalle”

  1. Mistä olet ostanut Aussien tuotteita? Kuivashampoota en ole löytänyt vielä mistään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta