Mango for Boozt.com

Joko moni teistä on huomannut Booztin valikoimiin ilmestyneen Mango -vaatemerkin? Itse bongasin sen tänään ja pakko sanoa, että mahtavuutta! Itse pidän todella paljon Mangosta ja vaikka Helsingistä kyseisiä liikkeitä löytyykin, niin en ihan hirveästi siitä kauppashoppailusta diggaa. Siksipä onkin mukavaa, että myös Mangoa pystyy nykyään tilaamaan kotiin saakka. Tsekkasin äsken valikoiman ja mielestäni hyvin kattavasti sinne oli niitä parhaita paloja valikoitu, itseasiassa en voinut olla tilaamatta muutamaa paitaa vaikka kuinka yritin vastustella kiusausta. 😉 Valikoimissa on muuten aivan ihania takkejakin talveksi ja kokoja löytyy! Tuo on itseasiassa se nettishoppailun plussapuoli, lähes aina löytyy kokoja.

Mangon valikoimaan kurkkimaan *TÄSTÄ. (*mainoslinkki)

boozt
Kuvan tuotteet Mango.com (Kaikkia ei löydy Booztilta)

Kommentit (6)
  1. Just kans meinasin että onhan mongolla ollut omat jo sivut jo iäisyyden. Ja toimituskin on super nopea sekö suoraan kotiovelle!! Ja vielä ilmainen yli 50€ tilauksiin

    1. Joo ei oo tosiaan koskaan tullut sieltä tilattua mutta kiva kuulla, että toimitus hoituu nopeasti ja ilmaiseksikin. 🙂 Pitääkin pitää mielessä!

  2. Kiitos vinkistä, täytyykin mennä heti katsomaan! 🙂

    1. Oles hyvä! 🙂 Ja joo, suosittelen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *