Voita Maylash ripsiseerumi

Nyt olisi luvassa pitkästä aikaa arvontaa! Tällä kertaa kyseessä on Maylash -ripsiseerumi arvonta, jossa kaksi onnekasta voittavat itselleen kyseiset seerumit. 

Ripsiseerumit ovat monelle varmasti jo entuudestaan tuttuja ja kenties juuri Maylash -merkkinäkin? Itse olen kuullut tästä tuotteesta pelkkää hyvää ja paljon positiivisia käyttökokemuksia. Kyseessä on laadukas tuote jolla on mahdollista saada omiin ripsiin vahvuutta, tuuheutta ja lisäpituutta. Seerumi lupailee positiivisia muutoksia jo 30 päivässä. Itsellänihän on ripsienpidennykset, itseasiassa olleet jo useamman vuoden joten olen missannut ihan täysin nämä seerumi kokeilut. Toisaalta esimerkiksi Maylashia saa kyllä käyttää huoletta pidennystenkin kanssa mutta tavallaan, kun et kuitenkaan näe niitä omia ripsiä niin käyttö on omalla kohdallani jäänyt kokonaan. Purkki odottaa edelleenkin kaapissa sitä mun tulevaa ripsitaukoa (koska sen nyt vaan maltan pitää…). 

On kuitenkin mukava arpoa teistä kahdelle onnekkaalle kyseinen seerumi (69 €) ja kuulla kenties sitten teidänkin suunnalta kokemuksia käytöstä?! :) Arvontaan voi ottaa osaa tykkäämällä Maylash Finland -sivusta Facebookissa TÄÄLLÄ ja kirjoittamalla sen jälkeen kommenttiboxiin ”tykätty” + halutessaan perusteluja miksi haluaisit voittaa kyseisen seerumin itsellesi. Niin ja ettehän unohda sähköposti -osoitettanne!! Arvonta päättyy tiistaina 23.9 klo. 12.00. Tsemppiä!

Ja teille, jotka haluatte tilata ripsiseerumin samantien kotiin on minulla ilo tarjota alekoodi. Eli koodilla onmyway10 saa 10 % alennuksen ostosta *TÄÄLLÄ. Koodi on voimassa kuukauden ajan.

*Mainoslinkki / Arvonta toteutettu yhteystyössä Maylashin kanssa

On my way

40 vastausta artikkeliin “Voita Maylash ripsiseerumi”

 1. Tykätty, tuote olisi aivan mahtava saada kokeiluun! Suorat ja jäykät ripset kun saavat aikaan silmissäni sellaisen efektin, ettei ripsiä olisi ollenkaan. Säihkysilmät tänne, kiitos :)

  [email protected]

 2. Tykätty on! :)
  Mulla on lyhyet, suoraan alaspäin sojottavat ja taipumattomat ripset. Keväällä luovuin 5-vuoden jälkeen ripsipidennyksistä ja nyt oon taistellut noiden kanssa. Tää olis pelastus!!

  [email protected]

 3. Tykätty!

  Oon pitkään halunnut koittaa jotain ripsiseerumia, mutta ristiriitaisten arvostelujen ja ripsienpidennysten takia en ole vielä raaskinut hankkia.
  Nyt kun pidän taukoa pidennyksistä, olisi hyvä aika vihdoin tätä testailla! :)

  [email protected]

 4. Tää arvonta tuli nyt kyllä aivan loistavaan saumaan! Mietinkin tässä ykspäivä miten kiva olisi kokeilla jotain ripsiseerumia. Täällä nimittäin tarvittaisiin ripsiseerumia näihin katkenneisiin ja harventuneisiin ripsiin :/.. sähläsin tuossa puolivuotta(?) sitten ripsientaivuttajan kanssa ja sen ansiota oikean silmän ripsien keskiosa lyheni ”mukavasti”. Olisi niin ihanaa saada takaisin ne pitkät ja tuuheat räpsyt mitkä minulla joskus oli :D.

  Tykkäsin fb:ssä :)! [email protected]

 5. Tykätty!

  Kovasti toivon arpaonnea, kun oon niin kauan halunnut testata jotain ripsiseerumia, mutta ne ovat aika hintavia yleensä joten mielummin testaisin ensin toimivuutta ennen kuin maksan montaa kymmentä euroa :) Jos tämä toimisi niin ehdottomasti ostaisin sitä myös jatkossa, kun unelmoin pitkistä ja tuuheista ripsistä ♥ Olisi myös hauskaa päästä kertomaan tuloksista ja toimivuudesta omassa blogissakin :)

  Ja s.posti on: [email protected]

 6. Tykkäilty :)

  Olisi ihan huippua jos voittaisin kyseisen tuotteen sillä koko elämä ollaan vielä menty ihan omilla luonnonmukaisilla ripsillä joissa korkeintaan väriä ehostuksena joten olisi kiva kokeilla myös miltä pidemmät ripset tuntuisivat omissa silmissä :)

  [email protected]

 7. Tykätty!
  Omat ripseni ovat kokeneet kotia vuosien aikana, huonot ripsivärit, ripsien taivuttaminen ja ripsien pidennykset ovat kuluttaneet ovat ripseni aivan surkeiksi eikä ne enään tunnu palautuvan ennalleen :( Ripsiseerumi olisi todellakin tarpeellinen, mutta ei tällä niukalla opiskelijabudjetilla osteta mitään monen kymmenen euron seerumeja :D

  [email protected]

 8. Tykätty!
  Siis tää olis aivan pelastus mun nysä-ripsiin.Oon jo pitkään halunnu kokeilla Maylashia mutta hinta on todella suolanen opiskelijan kukkaroon niin oon sitten jättänyt tuotteen kaupan hyllylle. Mutta kuitenkin, HALUAISIN KOKEILLA IHAN INNOLLA TÄTÄ ! :)

  [email protected]

 9. Tykätty!
  Tahtoisin kokeilla toimiiko. Mulla on herkät silmät eikä ne kestä useimpia ripsipidennyksiä. Seerumi vois siis olla mun pelastus aamuvuoroihin kun työt alkaa 6.30 ja haluat palvella ihmisiä ihmisen näköisenä. Helpotusta aamurutiineihin!
  [email protected]

 10. Tykätty! Ihan huippukiva arvonta :) Omistan suorat ja lyhyet ripset, eikä ripsien taivutus auta kun ripset suoristuvat alta aikayksikön. Pitkään olen halunnut ripsienpidennykset, mutta opiskelijan budjettiin ne tulisivat aivan liian kalliiksi joten tämä ripsiseerumi olis unelma!
  [email protected]

 11. Tykätty! Olisi kiva kokeilla ennen ripsienpidennysten ottamista, josko tästä seerumista todella olisi apua lyhyisiin ripsiin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 12. Tykätty jo ennestäänkin :) En ole koskaan kuitenkaan vielä kokeillut tuotetta, joten kiinnostaisi kyllä testata olisiko tästä apua omille onnettomille ripsilleni.
  [email protected]

 13. Tykätty jo ennestään! Tuota joskus vuosi sitten monissa blogeissa (myös täällä! ) mainostettiin ja itselleni puoli vuotta sen jälkeen ripsienpoiston aikaan tuli tuo käyttöön. Voin niiiiin suositella tuota, olen puhunut paljon sen puolesta ystäville, kavereille ja tutuille! :) kunhan sen muistaa vaan oikeesti joka päivä niin kyllä tulee aika huikeita tuloksia. En ottaisi ripsienpidennyksiä takaisin en mistään hinnasta!
  (Osallistuisin myös kuitenkin arvontaan, alkaa puolen vuoden käytön jälkeen olla aika ostaa uusi pullo) :D
  [email protected]

 14. Tykätty! :)

  Haluaisin tuon seerumin voittaa koska en saa tavallisella ripsivärillä silmiini sitä tuuheutta ja näyttävyyttä mitä haluaisin. Ripsipidennykset ei mulle sopineet joten tää kuulostaisi oikein tervetulleelta :)

  [email protected]

 15. Tykätty!

  Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kerralla ja saisin vihdoinkin kokeiluun ripsiseerumin! Toistaiseksi en ole sitä vielä raaskinut kokeilla ;)
  [email protected]

 16. Tykätty! Musta olis ihana kokeilla seerumia, koska monen vuoden ripsienpidennysten käytön jälkeen omat ripseni ovat niin surkeassa kunnossa. [email protected]

 17. Tykätty! En ole kokeillut koskaan ripsiseerumia ja olisi kiva kokeilla, koska ripseni ovat todella onnettomat: lyhyet ja ohuet. mariah-79(at)suomi24.fi

 18. Tykätty on jo aiemmin :)
  Haluaisin mielelläni seerumia testata ja saada mahtavat räpsyripset :D
  marvu954(at)hotmail.com

 19. En ole Facebookissa, joten en valitettavasti voi tykätä.
  Toivottavasti pääsen silti kivaan arvontaan.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 20. Tykätty.
  Omat ripseni ovat pidennysten jäljiltä kehnossa kunnossa, joten tällainen tehokuuri olisi tosiaan tarpeellinen tällä hetkellä!
  mussaka(a)luukku.com

 21. Tykätty!
  Haluan päästä testaamaan tätä!
  Terv. Tynkäripsi

  marianposti(at)wippies.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta