Couple pair of shoes

Vaikka liputankin nahkaisten kestävien kenkien perään, välillä repsahdan. Tavallaan se repsahdus ei tunnu niin pahalta, koska keinomateriaalit ovat huomattavasti edullisempia. Taannoin haksahdin kaksiin H&M:n kenkiin ja ne oli vaan pakko pitää. Toiset ovat paksupohjaiset nilkkurit ja toiset sitten osittain karvaiset piikkikärkiset nilkkurit. Molemmat istuivat niin täydellisesti, että en vaan pystynyt niitä enää palauttamaankaan. Ehkä ne tämän talven kestävät? Tai näin ainakin kovasti toivoisin.

Itse tosiaan pyrin nykyään panostamaan laatuun etenkin kengissä, laukuissa ja takeissa. Aidot materiaalit ovat vaan huomattavasti pitkäikäisempiäkin ja itseasiassa jo huomattavasti ekologisempia. Niitä pystyy sitten myymään eteenpäin, kun itse kyllästyy. Keinomatskut harvoin kestävät kovin pitkään ja esimerkiksi juuri kengät hajoavat usein melkein käsiin… Hyvä tässä on nyt sitten päivitellä, kun on juuri hankkinut pari muovikengät, hahah. Mutta välillä tosiaan käy näin. Mietin pitkään otanko nämä mutta yksinkertaisesti en vaan niitä pystynyt palauttamaankaan. Hajotkoon sitten tämän talven jälkeen mutta nyt näiden ostaminen tuntui vaan niin oikealle. :) 

Nämä kiiltäväpintaiset nilkkurit ovat olleet jaloissani nyt muutamana päivänä ja aivan ihanat! Tuntuvat siis todella hyville, näillä voisi kävellä vaikka kilometritolkulla. Kärki on hyvin piikkimäinen vaikkei kuvissa ehkä siltä näytäkään. Kiiltävä pinta hieman hämää ja pyöristää kenkää, samoin sen väriä. Ne ovat siis mustat eivätkä siniset. :) Paljon ovat saaneet myös kehuja ja kuulemma näyttävät luonnossa kunnon nahkakengille. Aika hauska sinällään mutta olen samaa mieltä. Tulevat varmasti siis näkymään paljon tulevissa asukuvissa. :)

Alkuun en lämmennyt ihan kauheasti tuolle karvameiningille kengissä mutta pikkuhiljaa olen alkanut siitä pitämään, näissä mielestäni jo aivan ihana yksityiskohta ja tuo kenkiin fiilistä! Ihanat nilkkurit, joihin ihastuin oitis ja toivon mukaan korot eivät katkea heti ensimmäisessä lumihangessa. ;) Uskoisin näiden kuitenkin jäävän sitten talvella enemmän sellaisiksi ”juhlanilkkureiksi” juuri tuon heppoisuutensa vuoksi. Kotoa taksiin ja taksista ulos -meiningillä. :) Onneksi lunta ei ole tulossa hetkiin niin ehdin näillä sipsuttelemaan myös arkisin!

Mitäs mieltä olette löydöistäni? Oliko virhe ostaa keinomateriaaleja? 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Couple pair of shoes”

  1. Kivoja kenkiä <3 Itse retkahdan usein ostamaan keinonahka kenkiä sillä kyllästyn niin nopeasti kenkiin, että ostan joka vuosi kumminkin uusia :D ehkä huono ajattelutapa ja pitäisi vain satsata laatuun.. Laukuissa suosin laatua, sillä niihin en kyllästy niin nopeasti haha :D

    • Joo, ymmärrän! Jotkut kengät mulla voivat mennä parikin vuotta helposti (nahkaiset) esim ajattomat saappaat, nilkkurit jne. Muuten olen myös vähän tuuliviiri eli säännöllisesti sitä kaipaa uutta. :) Joo kumma kyllä laukuissa se tykkääminen säilyy pidempään, tosin ehkä laukuissakin tulee valittua ajattomia kipaleita. ;)

  2. Kyllä mulla kestää hyvin useita vuosia myös muutkin kengät kuin nahalliset. Kaikki riippuu siitä kuinka hyvin niitä kenkiäkin hoitaa. Tai no ei aina mutta kannattaa kenkiäkin hoitaa hyvin. Korkolaput on varmaan ainoa joita pitää uusia aina silloin tällöin mutta muuten kyllä lähes kaikki kenkäni ovat kestäneet jopa viisikin tai yli vuotta.

    • Okei! Viisi vuotta on kyllä pitkä aika ja vielä keinonahkaisissa. Huollat niitä siis hyvin. :) Itse en niinkään jaksa panostaa keinonahkaisiin, en esim korkolappuja vaihtaisi niihin ellei kyseessä olisi tosi rakkaat kengät… Mutta arvostan kyllä henkilöitä jotka huolehtivat kaikista kengistä. Cool! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta