Perjantai ja ripsikuulumisia

Ihanaa perjantai! Jännä juttu miten se aina tuntuukin yhtä mukavalle. Tein hyvin pitkään vuorotyötä, joten nykyään näitä vapaita viikonloppuja osaa arvostaa ihan eri tavalla. Muistan kuinka ärsyttävää oli, kun aina ne viikonloput jolloin olisi jotain kivaa niin joutui painamaan duunia, toiveita ei aina huomioitu jne. Nyt onkin ihan parasta, kun aina voi tehdä suunnitelmia tietäen, että edessä on pari vapaata! :) Elämän pieniä ilon aiheita, joita ei välttämättä monikaan ymmärrä joka ei ole vuorotyötä tehnyt. Jokainen viikonloppu siis maistuu aika makoisalle nykyään!

Kävin eilen kolmen viikon tauon jälkeen jälleen huollattamassa ripseni Beauty Anniinassa. Tarkoitus olisi tosiaan joulun jälkeen viettää ripsetön kuukausi jos toinenkin, joten omasta tahdostani laitettiin tällä kertaa hieman lyhyempää räpsyä. Pikkuhiljaa totuttelua ”laimeampaan” lookkiin… Ripsiini laitettiin siis 8,9 ja 10 mm ripseä ja tällä kertaa C-kaarevuutta. Mullahan on siis jo pidempään ollut D -kaarevuus 11 mm joka on aika näyttävä. Pakko sanoa, että kyllähän se D on ehdottomasti suosikkini mutta ihanillehan nämäkin näyttävät vaikka silmien ilme ei olekaan niin näyttävä. Hitsiläinen, kuinkahan selviän siitä ripsettömästä ajasta?! Onko moni teistä pitänyt ripsitaukoa ja miten olette selvinneet niistä ”perus” jutuista, kuten ripsien taivutuksesta, mascaran käytöstä jne.?! :D

Ja sinulle lukijani joka kyselit mitä liimaa Anniina käyttää niin kyseessä on Lady lash extensions -ripsiliima. Itse en ole koskaan saanut allergista reaktiota missään ripsipaikoissa, mutta koskaanhan ei pidä sanoa ei koskaan. Minulla on kuitenkin ollut ripset 2010 vuodesta lähtien, joten kyllähän tässä vähän voi jo vaarana olla silmien herkistyminen… Siksipä ihan jo oman terveyteni vuoksi haluan pitää pienen tauon, oli se sitten alkuun kuinka hankalaa tahansa… Mullahan on himassa jo kunnon ”kasvatustökötit” odottamassa, joten ehkä alan niitäkin käyttämään pikkuhiljaa niin alkuun ei ole ihan niin kamalaa. ;) 

Oikein energistä perjantaita jokaiselle!


* Ripset saatu sopimushinnalla
On my way

9 vastausta artikkeliin “Perjantai ja ripsikuulumisia”

 1. Mä pidin pari viikkoa sitten viikon taukoa :D Olin mielummin ilman meikkiä kokonaan sen ajan, kun laitoin ripsiväriä, koska sillon jotenkin korostu kun ripset näyttivät niiiin lyhyiltä :D Kesällä ehkä olisin ennemmin ilman pidennyksiä, koska silloin on esim. ruskeampi niin naama näyttää jo valmiiks kivemmalta luonnollisena tai sitten ripsivärin kanssa! Mutta tsemppiä sulle ihana <3

  • Ai vaan viikon? Siinä ajassa ne ei taida paljoo kasvaa . :D Mä aattelin sitä kahdeksaa viikkoa jollon ne pääsis kunnolla uusiutuun. Mut katotaan kuin selviin! ;) Samoin sinnekin toiselle ihanalle! :))

 2. Mulla on kans ollut ripset n. 5 vuotta. Kaksi kertaa tuona aikana olen pitänyt tauon ja koko sen ajan ikävöinyt pidennyksiä :D Eli tuskin koskaan tulen niistä kokonaan luopumaan, vaikka kalliit ovatkin..

  Eka tauko tuli pari vuotta sitten vaihdossa ollessa (5kk), niin meni suht helposti, kun ei mulla siellä olisi ollutkaan luottotekijää. Toisen tauon pidin viime keväänä (3kk) ihan vaan Suomessa ollessani ja ai että mä ikävöin niitä ripsiä. Alunperin oli tarkoitus olla koko loppuvuosi ilman, mutta elokuussa sorruin ne ottamaan ja ai että kun elämä helpottui! Ne on kyllä niin helpot arjessa ja säästää paljon aikaa. Mulle tosin ripset on aina ollut ongelma :/ jäykät, suorat, alaspäinsojottavat, lyhyet..ja koitas vaan taivuttaa niin lähtevät irti! Tunsin itseni tosi rumaksi (kamala sanoa näin, mutta niin se vaan oli) koko sen ajan ilman ripsiä ja aamulla kesti melkein puoli tuntia kauemmin ennen töihin lähtöä, kun taistelin omien ripsieni kanssa. Muutama ystäväni on kyllä luopunut kokonaan onnistuneesti ripsistä ja näyttävät tosi hyvälle ilmankin. Ja on kuulema helppoa sitten kun vaan tottuu. Ripsistä säästyneet rahat laittoivat talteen ja lähtivät viikon löhölomalle.

  Tsemppiä sinulle ripsitaukoon! :) Kerro sitten omia kokemuksia, olisi kiva kuulla miten muut pärjäilee ;)

  • Joo, ymmärrän. Pelottaa ihan jo tuo tauon pitäminen. :D Mutta se on kyllä totta, että niistä luopumalla säästää. Vuositasolla noihin saa uppoamaan aika suuren summan. Ja kiitos paljon, sitä tarvitaan! Ja varmasti tulen kertomaan fiiliksiä, toivottavasti en ihan kauhean pahoja sellaisia. ;)

 3. Jouduin pitämään pakon sanelemana tauon ripsistä raskauden aikana kun selkäkivun takia en voinut maata pitkään. Ihan hirveetä oli olla ilman ripsiä. Ei niihin omiin saanut alkuun edes ripsaria kun oli niin lyhyet tai ei ollut mitään järkeä laittaa. Nyt on taas räpsyt ollut kolmisen kuukautta ja on ihan luksusta. :)

  • Ihanaa tsemppiä tulevaan… ;D Nojoo, kurjaa se varmasti on mutta eiköhän sen pari kuukautta kestä. Sitten voi taas pitää vuoden verran hyvällä omallatunnolla. :)

 4. Itse joudun pitämään melkein vuoden tauon ripsistä kosmetologi opintojen takia. Voin ihan rehellisesti myöntää että sinä päivänä kun otin ripset pois,itkin itseni uneen. Tuntui jotenkin niin pahalta menetyksestä :D alkuun omat ripset tuntui tosi valmiilta mutta parin viikon päästä alkoi niihinkin jo tottumaan. Ja ilman ripsiä on paljon miellyttävämpää käyttää luomivärejä ja eyelineria. Menen kyllä ottamaan ripset takaisin heti kuin mahdollista :)

  • Okei, no mutta kiva kuulla ettei se ihan mahdotonta ole. Ja kaikkeenhan tosiaan tottuu! Toisaalta toivon kyllä, etten haluaisi laittaa ripsiä enää takaisin, olisi hienoa pärjätä ilman. :)

 5. mulla ollut 2v ripsienpidennykset. pidin tossa keväällä kuukauden tauon, joka oli aluksi todella suuri shokki kun kaikki ripset sitten lopuksi lähtivät. ripsivärin laittaminen oli vaikeaa aluksi, mutta parin laitto kerran jälkeen sekin luonnistui jo! laitoin tauon aikana ripsiini apteekista saatavaa risiiniöljyä vanupuikolla iltaisin ripsien tyveen. öljy vahvisti ja tuuheennutti omat ripseni todella nopeasti! ripsihuoltajani kehui ripsieni kuntoa tauon jälkeen! suosittelen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta